- Konu Yazar
25 gün önceden randevu aldim bugun saatinde trafik tescil şubeye gittim.Sistem yok dediler 1.5 saatlik beklemeden sonra sistem geldi.Neyse 4 5 kisi sonra sira geldi.Evraklara bakildi makbuzlara bakildi ta bi ve en son raporunuzda gözlüklu veya gozluksuz yazmiyor denip tekrar rapor istendi.Ben almisim raporu doktorda onaylamis daha ne gözlük muhabbetiki.
Ciktik rapor aldigim ozel hastaneye ilgili doktor yok raporu tekrar alacaksiniz vay soyle vay boyle derken 50 tl daha bayildik.
Aile hekiminde bedava ama ikamet burasi olmayinca aile hekiminden alamiyorum.
Ayrica su ozel hastanelerdeki veya hastanelerdeki bir tarafi tavana vurmus kiz bebeleri dende ayri nefret ediyorum.
Birden paylasmak istedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
Ayrica gece arabamada biri vurup kacmis birde o var.Ona ayri sinirliyim

Ciktik rapor aldigim ozel hastaneye ilgili doktor yok raporu tekrar alacaksiniz vay soyle vay boyle derken 50 tl daha bayildik.
Aile hekiminde bedava ama ikamet burasi olmayinca aile hekiminden alamiyorum.
Ayrica su ozel hastanelerdeki veya hastanelerdeki bir tarafi tavana vurmus kiz bebeleri dende ayri nefret ediyorum.
Birden paylasmak istedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
Ayrica gece arabamada biri vurup kacmis birde o var.Ona ayri sinirliyim