Yeni düştüm,yardim:)

Ya abi iyi motor ama ben biraz daha cüsseli bişey istiyorum ben sadece hafta sonları falan zzevk için bincem.

Son düzenleme:
Ya abi iyi motor ama ben biraz daha cüsseli bişey istiyorum ben sadece hafta sonları falan zzevk için bincem.

Tecrüben varmış kanımca..Mesajında yazmışsın..Ama SS makinalar için biraz daha tebrübe ve deneyim lazım..:cat:

Yoksa bende isterim tabi senin şöyle R6 felan almanı..Benim anlatmak istediğim
recrübe..Ve haftasonu keyfinin eziyete dönmemesi..:wiinkk:

Ama yinede bakacam ben senin için, araştıracam..:wiinkk:

hoca git 5500 euro ver kawasaki ninja250 al.. 2008 model 0 km.. performance susturucu taktır, markası arrow olsun.. o zaman sesi dinletirsin cümle aleme..

Teşekkürler hemşom. <

hoca git 5500 euro ver kawasaki ninja250 al.. 2008 model 0 km.. performance susturucu taktır, markası arrow olsun.. o zaman sesi dinletirsin cümle aleme..

Ya evet bende dediğin motora baktım bugün,sesinin nasıl çıktığını merak ediyodum hocam.4 silindirli makineler gibi ses veriyomu tam olarak?

Son düzenleme:
gürültü kirliliği yaratıyor gürültülü egzoslar, hele birde boşta gaz veröeler sıkışık trafikte ara gazlar.. insanları rahatsız etmekten, başkalarının haklarına tecavüz etmekten başka hiçbir işe yaramıyor, bizim insanımızda (çoğu eğitim seviyesi malum) başkalarına saygısızlık etmeğe bayılıyor...

gürültü kirliliği yaratıyor gürültülü egzoslar, hele birde boşta gaz veröeler sıkışık trafikte ara gazlar.. insanları rahatsız etmekten, başkalarının haklarına tecavüz etmekten başka hiçbir işe yaramıyor, bizim insanımızda (çoğu eğitim seviyesi malum) başkalarına saygısızlık etmeğe bayılıyor...

Yahu güzel kardeşim neyin peşindesin anlamadım.Git elektirikli bisikletlerden al o zaman cahil halkımıza önayak ol senin önderliğinde gürültüye elveda diyelim...

Yahu güzel kardeşim neyin peşindesin anlamadım.Git elektirikli bisikletlerden al o zaman cahil halkımıza önayak ol senin önderliğinde gürültüye elveda diyelim...

standart susturucular yasal ses limitlerindeler, elemana yetmiyor performans susturucu alıyor onuda daha çok ses çıkarsın diye içinden bişilerini söküyor, parası olmayanda susturucusuna delikler deliyor..yaşadığı hayattaki tatminsizliklerini insanları gürültüleriyle rahatsız ederek tolere ediyorlar

Tamam güzel kardeşim haklısın ama konuyla bi alaka yok teşekkür ederim yorumların için.

Ulen 2 dakika Hemşerimi yanlız bıraktım hemen üstüne çullanmaya
kalmışsınız..:mrgreen::)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar