YENI Cross&Supermoto Kafa Grenaji

Dün Amerika da yaşayan bir arkadaşımla görüştüm, acerbis yakınmış, fiyatlar uygunsa bayramdan sonra gönderecek.

abi sağlam durmuş cok iyi fikir etmişsin işlevsel olarakta güzel ama makineye kople bi boya istiyor renk uyumu hem makine 0 gibi olur ama koltuğuda kapla yeniden sağlam bi renk e yam usulu revize etmiş olursun bahaneyle yeni bir makinen olur şimdiden hayırlı olsun super ama ALLAH kazadan nazardan korusun

Dün Amerika da yaşayan bir arkadaşımla görüştüm, acerbis yakınmış, fiyatlar uygunsa bayramdan sonra gönderecek.
amerikadaki fiyati 120 dolar +kargo+gumruk... ben bakmistim...

abi sağlam durmuş cok iyi fikir etmişsin işlevsel olarakta güzel ama makineye kople bi boya istiyor renk uyumu hem makine 0 gibi olur ama koltuğuda kapla yeniden sağlam bi renk e yam usulu revize etmiş olursun bahaneyle yeni bir makinen olur şimdiden hayırlı olsun super ama ALLAH kazadan nazardan korusun
tesekur ederim Onur... oyle dusunuyorum zaten ama yaza girerken yapacagim ve bicok parca daha ekleyecegim, simdilerde Ayvaliktayim ve haftanin 3-4 Gunu daglarda tepelerdeyim.. yazik olmasin:)

valla cok hoş olmus ama sadece gorunus için o kadar para verilmez...

Benim ısıklar da güzel gostermiyordu onumu goremiyordum.. Halojen ampullerden taktım şimdi cok güzel oldu.Arabalar kadar gosterir oldu.. Ama dediğim gibi görünüş cok hoş ve kıskırtıcı :)

valla cok hoş olmus ama sadece gorunus için o kadar para verilmez...

Benim ısıklar da güzel gostermiyordu onumu goremiyordum.. Halojen ampullerden taktım şimdi cok güzel oldu.Arabalar kadar gosterir oldu.. Ama dediğim gibi görünüş cok hoş ve kıskırtıcı :)

tesekurederim...
cok vermedim ki, 30 euroya aldim. e-bay da acilis fiyati 75 euro... amerikada 120 dolar:) senin crosa a da takalim bi tane:cat:

sevgili uglychild orada kask ve mont fiyatları hakkında bir bilgin varmı ? ne kadardan başlıyor bu arada motorun gayet hoş olmuş karizma yapmışın :) makinayı

sevgili uglychild orada kask ve mont fiyatları hakkında bir bilgin varmı ? ne kadardan başlıyor bu arada motorun gayet hoş olmuş karizma yapmışın :) makinayı

sevgili burak,
kask ve mont fiyatlari hemen hemen ayni fakat ben ordayken forumlara da israrla yazdim fakat cok az kisi ilgilendi...
bi adam ortagiyla ayrildigi icin;
85 euro ya italyan a-pro montlari
120 euroya dainese bot ve pantolonlar satiyordu...
25 euroya dainese eldivenler falan...
uygun fiyata nolanlarda vardi.. bayagi buyuk bi magaza... ama diger magazalarda fiyatlar burayla ayniydi...

sevgili burak,
kask ve mont fiyatlari hemen hemen ayni fakat ben ordayken forumlara da israrla yazdim fakat cok az kisi ilgilendi...
bi adam ortagiyla ayrildigi icin;
85 euro ya italyan a-pro montlari
120 euroya dainese bot ve pantolonlar satiyordu...
25 euroya dainese eldivenler falan...
uygun fiyata nolanlarda vardi.. bayagi buyuk bi magaza... ama diger magazalarda fiyatlar burayla ayniydi...

üstad senle toplantıda konuşalım yaza doğru richa-revit artık ne varsa btçeme uygun mont almayı dşnyom bir de kask eğer fiyatlar uygunsa bir dahaki sefere bana oradan almanı rica ederim :queen: :rendeer:

tesekurederim...
cok vermedim ki, 30 euroya aldim. e-bay da acilis fiyati 75 euro... amerikada 120 dolar:) senin crosa a da takalim bi tane:cat:

Valla goruntu süper ama ilk once goruntu için on çamurlugu değiştirmeyi düşünüyorum.. Hem oğrencilik hayatı hem motor taksitleri gitmiyo bea.. İlerde inşallah...

sercan bidaha nezaman gideceksin..? gideceksen haberim olsun , turnayıı gözünden vurdum :p

Acerbıs kafa grenajı bence orjınalını degıstırmeye gerek yok tr de satış noktası oldugunu sanmıyorum sadece 2.el alanlar ve sıfır alıpta kullanmıyanlar satılığa cıkarıyoR.Bir arkadaşım kullandı acerbıs kafa dan ama memnun değildi.Bence orjınal far adaha güzel ve daha aydınlık gösteriyor

sevgili uglychild kardeşim,
bu tip ve benzeri çeşitli motosiklet aksesuarlarını yunanistan'dan bizzat gidip alan ve zeytinburnundaki mağazasında satan bildiğim bir yer MOTO KARİZMA,sahibi olan muharrem beyle bir kaç kez fuarlarda ve mağazasında muhabbetim olmuştur fakat ticaretimiz olmamıştır şuana dek.......yunanistan dan ürün getirmesi hakkında bilgiyi bizzat kendisinden öğrendim..........
ilgilenenler için umarım faydalı olur
prof. dr. turan güneş cad. no:34 z.burnu / istanbul
tel. 212. 679 63 64 ve 415 56 88

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar