motor yenilenmiş maşallah diyelim.gerçekten çok güzel olmuş
amerikadaki fiyati 120 dolar +kargo+gumruk... ben bakmistim...Dün Amerika da yaşayan bir arkadaşımla görüştüm, acerbis yakınmış, fiyatlar uygunsa bayramdan sonra gönderecek.
tesekur ederim Onur... oyle dusunuyorum zaten ama yaza girerken yapacagim ve bicok parca daha ekleyecegim, simdilerde Ayvaliktayim ve haftanin 3-4 Gunu daglarda tepelerdeyim.. yazik olmasinabi sağlam durmuş cok iyi fikir etmişsin işlevsel olarakta güzel ama makineye kople bi boya istiyor renk uyumu hem makine 0 gibi olur ama koltuğuda kapla yeniden sağlam bi renk e yam usulu revize etmiş olursun bahaneyle yeni bir makinen olur şimdiden hayırlı olsun super ama ALLAH kazadan nazardan korusun
valla cok hoş olmus ama sadece gorunus için o kadar para verilmez...
Benim ısıklar da güzel gostermiyordu onumu goremiyordum.. Halojen ampullerden taktım şimdi cok güzel oldu.Arabalar kadar gosterir oldu.. Ama dediğim gibi görünüş cok hoş ve kıskırtıcı![]()
sevgili uglychild orada kask ve mont fiyatları hakkında bir bilgin varmı ? ne kadardan başlıyor bu arada motorun gayet hoş olmuş karizma yapmışınmakinayı
sevgili burak,
kask ve mont fiyatlari hemen hemen ayni fakat ben ordayken forumlara da israrla yazdim fakat cok az kisi ilgilendi...
bi adam ortagiyla ayrildigi icin;
85 euro ya italyan a-pro montlari
120 euroya dainese bot ve pantolonlar satiyordu...
25 euroya dainese eldivenler falan...
uygun fiyata nolanlarda vardi.. bayagi buyuk bi magaza... ama diger magazalarda fiyatlar burayla ayniydi...
tesekurederim...
cok vermedim ki, 30 euroya aldim. e-bay da acilis fiyati 75 euro... amerikada 120 dolarsenin crosa a da takalim bi tane:cat: