Yeni ciğerparem...

maşallah ... Allah kazadan beladan nazardan esirgesin !!! güle güle kullan :rendeer:

Hayırlı ve uğurlu olsun.. Allah kaza, bela vermesin..

Allah razı olsun kardeşim, hepimize...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------

maşallah ... Allah kazadan beladan nazardan esirgesin !!! güle güle kullan :rendeer:

Amin...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------

güle güle kullanın çok güzel aletmiş :)

Allah sana daha güzelini nasip etsin inşallah....:)

Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin.
O kadar sıkı bir takipçi olmadığımdan, daha önce konunun geçip geçmediğini bilmiyorum. Makina "0"mı yoksa ikinci el mi? Size maliyeti ne oldu?

wsss

allah kaza bela vermesin ii sürüşler siyatatmaca göemiyorumda almışın gitmişin motoru sahil felan ne iş

::xblink::::xblink:: hayırlı olsun, Allah kaza bela nazardan saklasın, En tatlı anılarınızı birlikte yaşayın :mrgreen:

Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin.
O kadar sıkı bir takipçi olmadığımdan, daha önce konunun geçip geçmediğini bilmiyorum. Makina "0"mı yoksa ikinci el mi? Size maliyeti ne oldu?

Makina 18 binde motor yakmış yağsızlıktan. Ferhat usta'da motoru yaptı. Sahibi de bir dostumun kardeşi çıktı. Hiç sorma çok iyi rakkama aldım..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

allah kaza bela vermesin ii sürüşler siyatatmaca göemiyorumda almışın gitmişin motoru sahil felan ne iş

Akşam senin makina da çıktı. Ferhat usta tur bile attı, sen uyu...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------

::xblink::::xblink:: hayırlı olsun, Allah kaza bela nazardan saklasın, En tatlı anılarınızı birlikte yaşayın :mrgreen:

Mubarek gazlayıp geleceğiz yanına...:cat:

s

yarın alcam ama boya yapılıyor şu an nasıl gidiyor???????

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız nice kilometreler dilerim...

hayırlı ugurlu olsun abı Allah kaza bela vermesın

Teşekkürler, hepimize inşallah.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------

hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız nice kilometreler dilerim...

Eyvallah, beraber olsun diyorum...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

gezeriz her yere gideriz abi motor çıksında

Ben seni takip edemem...:queen:

s

olsun senin motor süper chooper birde racing yan yana süper olur yarın akşam ferhat abiye gel orda konuşuruz mhabbet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi hayırlı olsun ıslatalım :)

Abi hayırlı olsun ıslatalım :)

Eyvallah kaptan, yağmurda bol, bol ıslatırız beraber...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------

harika motor abi darısı başımıza :)

İnşallah, Allah çok daha güzelini tez zamanda nasip etsin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------

tekerin düz bassın çok güzel motosiklet

Teşekkürler....:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar