evet aslında konforu ile tam gezi motoru... keşke sorunsuzluk konusunda da ybr kadar olsa, dakika düşünmeyip gidip alacağım... sırf bu bahsedilen sorunlar nedeni ile beklemeye koyuldum, belki 2012 yılında yeni bir parti mal gelir, onlarda bu sorunlar olmaz veya yeni bir model filan gelir mesala ybr ye rakip cbf 125 i (enjeksiyonlu) ... eğer bir gelişme olmazsa el mahkum gidip ybr alacağım... pişman olmam ybr nin konforu innovadan sonra bana mersedes gibi gelecektir... ama gönül cbf istiyor işte , şöyle yayıla yayıla binelim... gerçi ben deliyimdir, taksitli almak kolay geliyor diye şimdi sıfır almak istiyorum ya , eğer 5-6 ay bekler biriktirirsem tık peşin verecek gücüm olur , o zaman gider eski model bir XL 200 gibi, NX4 Falcon gibi efsane bir motor alırım, en azından taş gibi olur... xl 200 le ki bir arazi motorudur, hataydan fethiyeye her yaz gidip gelen , baharda da hataydan artvin e giden bir abim var... teker modifiyesi ile rahatlıkla düz yolda kullanabilirsin diyor, hani onun mötü titreşimden nasır tutmuş etkilenmiyor ama, bizimki de belki nasır tutar dümdüz olur belki ilerleyen yıllarda, şöyle sıkı motorcu oluruz