Yeni carbon kaplamalarım

Selamlar.Önceden konu açmıştım motorumun arka artcı ayak koyma yerlerindeki gri parçaları ve egzoz sacını boyayacakdım o konuyu bulamadım carbonu kapladım işçiliğim pek iyi olmadı ama eskisinden daha güzel görüntüsü oldu.Fotolar:

DSC04177.jpg

DSC04179.jpg

DSC04178.jpg

DSC04176.jpg

DSC04175.jpg

DSC04174.jpg

DSC04173.jpg

DSC04172.jpg

DSC04171.jpg

DSC04170.jpg

DSC04169.jpg

DSC04168.jpg

DSC04167.jpg

DSC04166.jpg

Güzel görünüyor eline sağlık. Karbon kaplamaların dışında motorsikletin de genel olarak çok bakımlı ve temiz görünüyor. Motorcu dediğin motoruna kendi bedeni gibi bakar tebrik ederim :cat:

Güzel görünüyor eline sağlık. Karbon kaplamaların dışında motorsikletin de genel olarak çok bakımlı ve temiz görünüyor. Motorcu dediğin motoruna kendi bedeni gibi bakar tebrik ederim :cat:

Teşekkürler.Parayı motora yatırıyoruz ne yapalım :)

kaplamaları nerden buldun acaba gerçektende güzel olmuş işçilikte güzel olmuş bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakışmış. Yan kapakların altındaki ve deponun altındaki siyah parçaları da kaplasaydın çok mu abartılı olurdu acaba.

güzel... :) umarım eksozdakiler ısınıp atmaz. ayak peglerinin ordakiler de yırtılmaz.
maliyet? marka?

kaplamaları nerden buldun acaba gerçektende güzel olmuş işçilikte güzel olmuş bence
Sanayıde oto modifıyecinden buldum ben.Sagolasın.
Yakışmış. Yan kapakların altındaki ve deponun altındaki siyah parçaları da kaplasaydın çok mu abartılı olurdu acaba.
Bende oyle olacagını dusundum arttı bıraz.
kaplama 3m'in karbon kaplamasındanmı acaba ?
Markasinı bılmıyorum ama yapıstırıcısı cok ıyı.
güzel... :) umarım eksozdakiler ısınıp atmaz. ayak peglerinin ordakiler de yırtılmaz.
maliyet? marka?
20 tl marka bilmıyorum.Egzozun orası ılık oluyor epey gezdim sımdılık bısı yok.
çok güzel.insana kendi yaptığı başka güzel gelir valla:)
Ben pek begenmıyorum ama kendi yaptıgımı :) Ama eskisinden guzel oldugu kesin. :)

ustam çok güzel olmuş yapılışı hakkında bilgi paylaşsan daha iyi olurdu,
sanırım saç kurutma makinasıyla ısıtılıp şekil veriliyor

tam kararında ve hoş olmuş bende bu kaplamalarla motoru komple kaplama gibi çılgın projelerim var ama yapması nasıldır becerebilirmiyim acaba :)

tam kararında ve hoş olmuş bende bu kaplamalarla motoru komple kaplama gibi çılgın projelerim var ama yapması nasıldır becerebilirmiyim acaba :)

siyah mat renk folyo kaplamalar süper oluyor ama çok zamanın olması lazım yapman için dikkat ister
karbon kaplamayı ön cama, ayna arkalarına ve egzost a yapmayı düşünüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı

Sen folyo ve motorunu al gel hallederiz :bounce: Yani hallederiz herhalde :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar