Güzel görünüyor eline sağlık. Karbon kaplamaların dışında motorsikletin de genel olarak çok bakımlı ve temiz görünüyor. Motorcu dediğin motoruna kendi bedeni gibi bakar tebrik ederim :cat:
Sanayıde oto modifıyecinden buldum ben.Sagolasın.kaplamaları nerden buldun acaba gerçektende güzel olmuş işçilikte güzel olmuş bence
Bende oyle olacagını dusundum arttı bıraz.Yakışmış. Yan kapakların altındaki ve deponun altındaki siyah parçaları da kaplasaydın çok mu abartılı olurdu acaba.
Markasinı bılmıyorum ama yapıstırıcısı cok ıyı.kaplama 3m'in karbon kaplamasındanmı acaba ?
20 tl marka bilmıyorum.Egzozun orası ılık oluyor epey gezdim sımdılık bısı yok.güzel...umarım eksozdakiler ısınıp atmaz. ayak peglerinin ordakiler de yırtılmaz.
maliyet? marka?
Ben pek begenmıyorum ama kendi yaptıgımıçok güzel.insana kendi yaptığı başka güzel gelir valla![]()
ustam çok güzel olmuş yapılışı hakkında bilgi paylaşsan daha iyi olurdu,
sanırım saç kurutma makinasıyla ısıtılıp şekil veriliyor
tam kararında ve hoş olmuş bende bu kaplamalarla motoru komple kaplama gibi çılgın projelerim var ama yapması nasıldır becerebilirmiyim acaba![]()
tam kararında ve hoş olmuş bende bu kaplamalarla motoru komple kaplama gibi çılgın projelerim var ama yapması nasıldır becerebilirmiyim acaba![]()
Cbf topiginde biri yapmısdı cokda guzel olmusdu.siyah mat renk folyo kaplamalar süper oluyor ama çok zamanın olması lazım yapman için dikkat ister
karbon kaplamayı ön cama, ayna arkalarına ve egzost a yapmayı düşünüyorum
Sen folyo ve motorunu al gel hallederiz :bounce: Yani hallederiz herhalde :mrgreen:
Halledersiniz ya ne olcak![]()