sevgili şişko(!) arkadaşlar, aman lütfen mesajımda art bir niyet bişi aramayın diyerek başlıyorum:
dün bağdat caddesi'nde, şişkoların yüz karası bir motosiklet sürücüsü gördüm de, bunu sizlerle paylaşmak istedim.
akşam saat 8 civarı olması gerek. caddebostan tarım müdürlüğünün önünden geçerken, caddede arabaların arasında bir scooter farkettim. daha doğrusu aslında, scooterdan önce scooterın üzerinde oldukça iri cüsseli adamı farkettim. kendisi zannedersem 100+ değil 200+ idi. yani siz düşünün.
ama bu adam kilosundan ziyade altında minicik kalan scooterı sürüşüyle dikkatimi çekti. son gaz zorladığı minik scooter ile (tahminen 100lük falan bir makine) caddedeki trafiğin arasında delice zik zaklar yapıyordu. ve tabiki kaskı ya da başka hiç bir koruması yoktu.

zaten bir ara öyle bir yalpaladı ki düşecek sandım, ama devasa sol bacağını yere sürte sürte dengesini toparladı.
adamın gidişinden de korumasızlığından da utandım. diğer sürücülere "allahın cezası motorcular!" dedirtecek cinsten bir motorcuydu ne yazık ki.