Yeni Bir Topluluk 100+

dostdark' Alıntı:
abi ben motorumla tartılırsam 100 ü geçerim:queen:
CANIM EKLERIMDE SENI PLAJA MOTORUN ÜZERİNDE DOLAŞMAK PEK KEYİFLİ OLMASA GEREK HAHAHAH:queen: :queen:

savaş kardeşim şimdiki kel ve 0,1 tonun azıcık üstün de olduğum için geçici bir süreliğine seni yalnız bırakmıyorum. :cherry: geçici dedim çünkü yakın gelecekte vereceğim kilolarla aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım :cherry: :cherry: :queen: :queen: son cümlem belki inandırıcı gelmeyebilir :cherry: 0,012 tonu son 3,5 ayda vermiş biri olarak sözümde duracağım :cat: :cherry: :cherry:

Evet Beyler Lütfen Duyanlar Duymayanlara Söylesin Eğer üye Olmak IstEyenler Hem Kel :queen: Hemde Kiloluysa:queen: Daha Makbuldur....:cherry:
Karnina Yastik Koyarak üye Olanlar Tespit Halinde Aninda Atilacaktir Ve Dişlanacaktir..:queen: :queen: :queen:

Abi ben bu işi kaptım sana demedikmi, tabi sac yok ya lafımızı dinlemiyon,naber taşındınmı abi, sende hergün fırca yersen hergün modlarla şunu böyle yap, konunuz taşınmıştır diye eleştiri alırsan ÖĞRENİRSİN.Bi sen eksiktin bölücülükte tamam bi bela daha geldi virüs müsünüz abi ya, yokmu korunmak icin aşı filan, bide bulaşırmı:p

Tüh benim motorun özeliklerine baktım 93 kg yazıyor. Ne ben ne motorum müsaitiz. Bu arada benim hatun ne hikmetse sen kilo aldın diyip duruyor bi anlam veremiyorum :pr: Hayır şimdi bir yandan motorcu arkadaşlarla olabilmek için kilo almak gerek bir yandan hatun zayıflamam için hergün baskı yapıyor arada kaldım :pale:

ALBATROS-FB' Alıntı:
Abi ben bu işi kaptım sana demedikmi, tabi sac yok ya lafımızı dinlemiyon,naber taşındınmı abi, sende hergün fırca yersen hergün modlarla şunu böyle yap, konunuz taşınmıştır diye eleştiri alırsan ÖĞRENİRSİN.Bi sen eksiktin bölücülükte tamam bi bela daha geldi virüs müsünüz abi ya, yokmu korunmak icin aşı filan, bide bulaşırmı:p
ABİ YOL GÖSTERİCİMİZ VE KEL OLARAK SENİDE EKLYECEM:queen:

ashes' Alıntı:
akalteke de ilave et :)
RESEN EKLME OLMUYOR CANIM
GELSİN DİLEKCESINI VERSIN EKLEYELIM HEHEHE:queen: :queen:
BİZ AĞIR Bİ GRUBUZ...:queen:

scud' Alıntı:
Tüh benim motorun özeliklerine baktım 93 kg yazıyor. Ne ben ne motorum müsaitiz. Bu arada benim hatun ne hikmetse sen kilo aldın diyip duruyor bi anlam veremiyorum :pr: Hayır şimdi bir yandan motorcu arkadaşlarla olabilmek için kilo almak gerek bir yandan hatun zayıflamam için hergün baskı yapıyor arada kaldım :pale:
OLSUN AZ BİR EKSİĞİN VAR
tereyağlı iskender seanslarımızı kaçırma faydası olacaktır sanada...:queen: :queen:

Son düzenleme:
Şaka bir yana, gerçekten böyle bir grup vardı.

Şimdi grubun ismini hatırlayamadım.

Bende ıslak donla 100 ü geçerim malum zaten plaja pijamaylagiderim birde denize girdim mi o pijama nasıl su çeker:cherry:

ledo' Alıntı:
Şaka bir yana, gerçekten böyle bir grup vardı.

Şimdi grubun ismini hatırlayamadım.
100+ mı ağırabiler mi??
ağırabilerse efet var ..
biz farklıyız ağıradamlarız biz...:queen:

FutureShock' Alıntı:
Aslında listede nicklerin yanında kilolar yazsa nasıl olur ??
efet güsel olar...:queen:
ve karşımızdakine yemek sözü verirken ona göre davranırıs...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi 400gr lazım akşam yemeginden sonra size katılabilirim :)

listeye eklenen arkadaşlar ... artık ağıradamsınız bundan sonna yemenıze içmenize dikkat edin...:mrgreen:

yaşasınnn

savaş abi çok iyi yaaa valla,abi benide yaz hemde en başa kilo gayet yerinde her zaman yanındayım(110 çekiyom rahat)(okka cinsinden:queen: )
yaşasın 100+

Savaş abi bi saniye sitenin ayısı pandası benim...bugün tartıldım...114 üm...kendimi 113 sanıyordum...hadi gözüm aydın...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar