yeni bir tasarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet ve spor otomobil arasında bir araç geliştirildi

Kanada’da, motosiklet ile üstü açılabilir spor otomobil arasında olduğu belirtilen yeni bir araç geliştirildiği açıklandı.
"Bombardier Recreational Products Inc." (BRP) şirketinin açıklamasında, "Roadster Can-Am Spyder 2008" adı verilen aracın, ikisi önde, biri arkada olmak üzere Y şeklinde üç tekerlekli olarak tasarlandığı belirtildi.
Aracın, arka arkaya oturma düzeni şeklinde iki kişilik olmasının öngörüldüğü, üretimine Quebec eyaletindeki Valcourt fabrikasında Kasım 2007’de başlanmasının planlandığı kaydedildi.

milliyet haberciden alıntıdır

Gazete de morosiklet mi yazıyor :silent: Alla alla :silent:

Gazete de morosiklet mi yazıyor :silent: Alla alla :silent:

alıntı yaptıgım site milliyet haberci internet haber servisi belkide kopyala yapıstır yaparken ben silmisimdir yanlıslıkla bakarım

erol abi teşekkürler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoş da trafikte gene arabalarla aynı gidersin...Ama çok havadar gidersin o ayrı...

Şekil olarak güzel.....

aslında carver daha güzel gelmişti bana ama buda yeni cıkmıs oldugu için eklemiştim işte carver de bu
[yt]bgfTG1wCHtg[/YT]

Ben burda otobanda gordum burdan. Adam bayagi iyi gidiyordu. Buna benzer bi kac cesit daha var. Uzeri kapali olaninada gormustum :cat:

ben sadece gazetede gördüm ekliyim dedim

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar