Yeni Başlayan

Merhaba arkadaşlar ben motorla yeni tanışmaya başlayacağım allah izin verirse ve sizlerin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
2.000 Tl gibi bir bütçem var ve ayağımı yerden kesecek eşimle dostumla gezebileceğim bir motor arıyorum.
Biraz araştırma yaptım ve karar veremedim.
Baktığım motorları listelersem bana yardımcı olabilirmisiniz hangisini almam gerektiği konusunda.
Marka Fiyat
1- Ramzey Karaca 100 CC 1.800 TL
2- Kanuni BS 100 CC 1.660 TL
3- Kanuni Breton 125 CC 1.650 TL
4- Motoran 125 CC 1.600 TL
5- Asya AS 125 CC 1.600 TL
6- Mondial 125 UAG 1.600 TL

bu Motorlardan hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Pek fazlada anlamıyorum ne olur yardımcı olun.
Şimdiden teşekkürler.

Bence BS125 al çok hoş motorlar 2milyarın üsütnde bir fiyatı yok onu neden listeye eklemedin?

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
sıfır çin malı alacağına 2. el yamaha ybr 125 veya honda cbf 150 almanı tavsiye ederim. 2000-3000 arasında düşük kilometreli, temiz olarak bulursan saydığın motorlardan çok daha hoşuna gidecektir. skuter motor yerine vitesli birşey almak keyfini arttıracaktır diye düşünüyorum.

anladım arkadaşım da dedim ya bütçem en fazla ilk sıradakine yetiyor. bide yeni başlayacam vitesli motor kullanmaya
yani diyonuz ki saydıkların bi işe yaramaz öle mi e napcam ben:silent:
o zaman 1600-1800 arası bi motor önerin ben anlamıyom fazla

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
saydıkların bi işe yaramaz asla diyemem, sonuçta motor olsun çamurdan olsun... :)
ben sadece çinli yerine japon markalarını öneriyorum o kadar. tercih meselesi. acil nakit ihtiyacı olup temiz ybrsini 1800e bırakan bulabilirsin diye düşünüyorum.

1.800ü veren 2 mılyarı az sıkışlıp verır arkadaşm ana parayı veriyorken 3-5 kuruştan kacınma derim

saolun arkadaşlar ben biraz daha çıkarmaya çalışayım bari de bakalım

Arkadaşım bahsettiiğin fiyat üzerinden kendine bu tip çinli motorlardan alabilirsin
hepsi de aynı seviye de motorlar ama alacağım motorun servis konusunu ön plan da
tut mesala bu tercihler arasında mondial ve kanuniyi ilk sıraya koy kötünün iyisi ama
sonuçta scooter almama peşindesin bence alma biraz trafikte tecrübe olur ve motor keyfini
alırsın bir süre sonra kesmemeye başlar ve yüksek cc vitesliye geçersin kanımca.

Son düzenleme:
bahsetmiş olduğum motorlar zaten vitesli hocam
scooter almayı bende düşünmüyorum.
bu forumdaki arkadaşlara bahsettiğim motorlar düşük gelebilir tabiki siz yıllanmış şarap gibisiniz artık hocalar.
Bizim gibi yenilere yol gösterin

adaylar ikiye indi arkadaşlar ramzey karaca 100 veya kanuni bs 100 almaya yakınım hangisini tercih ediyim bari birini önerin de ona göre davranıyım he olmaz mı

kanunı bs 100 ama emın ol temız bir ybr bulabılırsın uzun bir zamada değiştirmezsin

saol hocam o zaman yarın gidip bs 100 almaya çalışcam da
bu ybr ne oluy dedim ya motorlardan anlamam diye

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Slm Bu paraya sana eskı kasa honda tıtanı onerırım, taş gıbı makıne, baslangıc ıcın cok ıdeal ve parçalarını bakkal bıle satar
Ruhsatı ustune alırken en az 400 tl masraf cıkar, ruhsat ısınıde dıkkata al
En son nezaman vızeye gırmıs_? aksı takdırde vızenın Her ay %5 faiz uygulamasına carpılma.

sonunda aldım arkadaşlar hiç aklımda olmayan bir motor aldım.:)
Kuba 100 cg motorlardan aldım sonunda yuppi
nasıl bir motordur bileniniz var mı
kanuni mondial ve kuba nın servisini yapan bir servisci tavsiye etti ve onu aldık sizce nasıldır.

sonunda aldım arkadaşlar hiç aklımda olmayan bir motor aldım.:)
Kuba 100 cg motorlardan aldım sonunda yuppi
nasıl bir motordur bileniniz var mı
kanuni mondial ve kuba nın servisini yapan bir servisci tavsiye etti ve onu aldık sizce nasıldır.

Hayırlı olsun kardeşim bakımlarını muntazam yaparsan zorlamazsan üzmez seni.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar