yeni başlayan için 900 cc motor

< iLk@yy > Şimdi bu konuda şu kadar eğitim alıpta binebilirsiniz dediğin zaman inanki yanlış anlaşılır kaldıki çoğu kişi burda aynı cümleleri farklı biçimlerde kurduğu için birbirimizi yanlış anlıyoruz....Bir çok kişi senin cümleni 4 honda 1 bmw eğitimi alınca r1 bile sürermişiz anlamı çıkartır...Bilgisayar örneğini ben sadece eğitime giden herkez aynı derecede öğrenmez herkezin yeteneği kavrama becerisi aynı değildir o yuzden 4 eğitim aldım tamam oldu artık dememeli,trafikte kendini sınamalı kişi motosiklete ne kadar hakimim eğitimde bana anlatılanları ne kadar uyguluyorum sorularını sormalı kendine...

"Düşmeyen motorucu yoktur; daha düşmemiş motorcu vardır" o yüzden korumaları giymesi için herkezi bilinçlendirmeye çalışıyoruz...Kaza yapıp yaralandıktan sonra koruma giymenin önemini anlamak ne yazıkki geç oluyor ve o kazayı yaparkende sizin bulunduğunuz hızın ehemmiyeti büyük...

< iLk@yy > Şimdi bu konuda şu kadar eğitim alıpta binebilirsiniz dediğin zaman inanki yanlış anlaşılır kaldıki çoğu kişi burda aynı cümleleri farklı biçimlerde kurduğu için birbirimizi yanlış anlıyoruz....Bir çok kişi senin cümleni 4 honda 1 bmw eğitimi alınca r1 bile sürermişiz anlamı çıkartır...Bilgisayar örneğini ben sadece eğitime giden herkez aynı derecede öğrenmez herkezin yeteneği kavrama becerisi aynı değildir o yuzden 4 eğitim aldım tamam oldu artık dememeli,trafikte kendini sınamalı kişi motosiklete ne kadar hakimim eğitimde bana anlatılanları ne kadar uyguluyorum sorularını sormalı kendine...

"Düşmeyen motorucu yoktur; daha düşmemiş motorcu vardır" o yüzden korumaları giymesi için herkezi bilinçlendirmeye çalışıyoruz...Kaza yapıp yaralandıktan sonra koruma giymenin önemini anlamak ne yazıkki geç oluyor ve o kazayı yaparkende sizin bulunduğunuz hızın ehemmiyeti büyük...

hiç bilgisi olmadan bu eğitimlere giden bi insan zaten aldığı doğru eğitimden dolayı alışkanlıkları bu eğitim üzerine olucaktır :cat:
hani shrieker yazmış ya ağaç yaşken eğilire dokunmuş zaten yeni yeni öğreniyorken bişeleri doğru görüp öğreneceği için inan bizden bile daha kusursuz kullanacaktır motoru eğitimin önemi bu yüzden çok büyük eğitime giden biri elbette öğrendiği şeyleri uygulamak için gidiyordur sadece gaz debriyaj vites fren ilişkisini motoru alıp kendinde öğrenebiliyorsun zaten

Ben bu eğitimlerin amacının biraz yanlış anlaşıldığı kanaatindeyim. Büyük motorları kullanmak (en azından doğru düzgün kullanmak) yılların tecrübesini ister, bir(veya birkaç) eğitim de size bu tecrübeyi asla vermez.

Eğitim bir insana "nasıl öğreneceğini" öğretir:wiinkk: Yani "yolu" gösterir. Tecrübe gibi bir "yeterlilik" vermez. İşte bu yüzden, daha yeteri tecrübeyi kazanmamış, yeteri kadar "yolu" katetmemiş bireylere belli bir kademenin üstündeki motosikletlere binme hakkı verilmez gelişmiş ülkelerde. Bireylerin ve toplumun faydası içindir bütün bunlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar