< iLk@yy > Şimdi bu konuda şu kadar eğitim alıpta binebilirsiniz dediğin zaman inanki yanlış anlaşılır kaldıki çoğu kişi burda aynı cümleleri farklı biçimlerde kurduğu için birbirimizi yanlış anlıyoruz....Bir çok kişi senin cümleni 4 honda 1 bmw eğitimi alınca r1 bile sürermişiz anlamı çıkartır...Bilgisayar örneğini ben sadece eğitime giden herkez aynı derecede öğrenmez herkezin yeteneği kavrama becerisi aynı değildir o yuzden 4 eğitim aldım tamam oldu artık dememeli,trafikte kendini sınamalı kişi motosiklete ne kadar hakimim eğitimde bana anlatılanları ne kadar uyguluyorum sorularını sormalı kendine...
"Düşmeyen motorucu yoktur; daha düşmemiş motorcu vardır" o yüzden korumaları giymesi için herkezi bilinçlendirmeye çalışıyoruz...Kaza yapıp yaralandıktan sonra koruma giymenin önemini anlamak ne yazıkki geç oluyor ve o kazayı yaparkende sizin bulunduğunuz hızın ehemmiyeti büyük...
"Düşmeyen motorucu yoktur; daha düşmemiş motorcu vardır" o yüzden korumaları giymesi için herkezi bilinçlendirmeye çalışıyoruz...Kaza yapıp yaralandıktan sonra koruma giymenin önemini anlamak ne yazıkki geç oluyor ve o kazayı yaparkende sizin bulunduğunuz hızın ehemmiyeti büyük...