yenı baslayan bırıne yardımcı olur musunuz

motora son zamanlarda merak saldım ve nsl bı sey alacagımı bılemıyom... su an 500 ytl nakıtım var ve para bırıktırmeye devam edıyorum 0 yada ıkıncı el olarak ne tavsıye edersınız taksıtle 2 000 ytl ye kadar dusunmekteyım.vıteslı mı yoksa otomatık mı olmalı? motor hacmı ne olmalı?? gıdecegım en uzak mesafe 100 km olacak... yakıt konusunda tutumlu olursa ıyı olur.cevremdekı ınsanlar bana honda actıva, yamaha cygnus,kanunı hussar,honda today,beat....gıbı marka ve modellerı tavsıye ettıler... bana yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler...

Moderatör
Bu forumun amacLarindan biri de bu zaten.. Forumda modeLLer kismina bak $ikayeti oLan da cok memnun oLan da cok.. Tek soyLiyecegim $ey eger motorum oLsun diosan soL eLinLe sIktIgIn eLcik mutLaka debriyaj oLsun.. Gidecegin en uzak mesafe 100 Km iLe ba$Lar 500 Km'yi de gecer.. insaniz hep fazLasini isteriz.. 125 cc aLirsin 150 oLsaydi dersin.. Umarim en kisa zamanda hayaLLerin gercekLe$ir :)

Öncelikle hoşgeldin.
Scoter düşünebilirsin. Viteslide zorlanabilirsin. Çoğu yerde taksitli satış yapılıyor zaten biraz piyasayı araştır gözüne hoş gelen birşey mutlaka bulursun biz nedesek boş.

Bende Daha Yenİ BaŞladim Vİteslİ İle BaŞlarsan Daha İyİ Olur.bence Scoter Lari Birak Pİzza Dagiticilari Kullansin.İnankİ Zor BİŞey Deİl.ama Dİkkatlİ Ol.İkİ ÜÇ GÜn İÇİnde Vİteslİ Motorlara AliŞirsin.150 Veya 250 Cc İle BaŞlamani Tavsİye Ederİm.

Ben de sana 2000 ytl 'ye kadar gir sahibinden.com'a orada Keeway'ler göereceksin diyorum. Al onlardan bi tane. İşine yarayacaktır. 100 Değil 1000 km bile yaparlar merak etme dostum. Ben bile son çare alacağım sanırım.:cat:
.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar