Bende bilgisayar mühendisiyim, acaba Boing falan kullanabilirmiyim? Hani bilgisayar sistemi var ya?
Benim eşimde 1.55 ve 3-5 kere direksiyona oturmasına rağmen çok güzel araba kullanıyor. Fakat motor ile araba aynı şey değil, motosiklet sürmek iyi şöförlükten ziyade fiziksel kondisyon ve güçte gerektirir. En azından trafik ışığında es kaza 45 derecelik açı ile yattığınızda motoru tekrar düzeltmek için güç lazımdır.
Bayanların %90 lık kısmı kötü araba kullanıyor, "kötü" demeyelimde umursamaz diyelim. Araba veya motosiklet kullanmak birazda merakla ilgili bir konu. Ben 8 yaşımda öğrendim araba kullanmayı, 11 yaşımda Motor taksiden Jawa 3,5 kiralayıp gezdim. Bunun sebebi iyi olmamdan ve erkek olmamdan ziyade meraklı ve istekli olmamdı. Ablam ise 21-22 yaşında benimde yardımımla araba kullanmayı öğrendi ve 7-8 senedir ehliyetli ve aktif şöför olduğu halde halen benim gözümde acemi bir şöför.
Eğer meraklı ve istekli bir bayansanız gayet iyi araba kullanabilirsiniz ama motoru bilemem.
r 125 evet yüksek kalıyo 818 cm sele yüksekliği var onu eliyorum zaten. cbr 125 in sele yüksekliği 795 cm cbr 250 nin 780 cm ninja 250 nin 790 cm. cbf 150 kullanıyorum onunki de 780 cm olduğuna göre ninjada kullanırım gibi geliyo ama benim asıl korktuğum ağırlık. 140 kg luk motorla başa çıkıyorum. en iyisi hepsini denemek olucak heralde ondan sonra almalı motoru
Birde önce "Cm" ile "Mm" arasındaki farkı bilmek, hani biliyorda 4-5 kere üst üste MM yerine Cm yazacak kadar dalgınsakta trafiğe çıkmamak gerek diye düşünüyorum. Hadi hiçbiri değilsede yazdıktan sonra okuyup en azından bir "Edit" yapmak lazım.
draglara katılıyorum desem ayrıca 280 i gördüm desem ayrıca makaslarım harikadır kapıştığım erkekler içinde bana yetişeni henüz olmadı desem yeterli olurmu acaba. he unutmadan 15 senedir araba kullanıyorum ve henüz miniminnnacık bir kazam bile olmadı bir far bile kırmadım desem...
Draglara katılıp çok ölen, öldüren gördük desek? 280 görmenin ve makas atmanın iyi araç kullanmakta herhangi bir kriter olmadığını söylesek (benim 10 yaşındaki kuzenide düz yola bırakıp altına F1 verirsek 280 değil 300 görür). Ayrıca yerli yersiz "Makas atmak" hem insanları tehlikeye sokar hemde magandalık göstergesidir? "Erkekler içinde" size yetişen yokmuş, peki hiç sizi dikkate almadıklarını düşündünüz mü?
15 senedir araba kullanıp hiç kazanızın olmaması sizi sadece iyi şöför yapmaz. Hem iyi şöförsünüzdür, hemde çok şanslısınızdır. Bende 20 senedir araba kullanırım, Allaha şükür ağır kazam olmadı ama ufak tefek sürtmelerimiz oldu.
Emin olun en güzel makasları ve sollamaları daha 13-16 yaş arası genç arkadaşlarımız yapıyorlar ama sonunu düşünmeden. Attığınız makasları görüpte "arkadaş manyak gibi araba sürüyor" diyenler size "çok güzel araba kullanıyor" manasıyla "manyak gibi" demiyordur. Kelime tam anlamıyla söylendiği gibi anlaşıldığında manasını buluyor.
Bence siz bu kafa yapısıyla elektrikli bisiklet dahi almayın, ama illa ki alacağım diyorsanız Cbr 125 en uygunu sanırım ...