Yeni Başlayan ben =)

sLm arkadaşlar.. önce bi açıklama yapıyım sonra söyliyim diceğimi ...
aile baskısı yüzünden tırsıyorum baya gülüp geçiyolar bugün bile motorla ilgili bişey dedim olum motor felan almam heveslenme dedi güldü...
bizde aradaşla bu işe gircez ne olursa olsun diyoruz para biriktirmeye başladık...
arkadaşıma diyorumki önce motor alalım bi motorla tanışalım kaynaşalım =)
o diyo ben önce motor alcam diyor bende diyorum 1.500 e felan mondial almıyalım dedim(yanlıs anlamayın kötülemiyorum)
sizce bizim ne yapmamız lazım.. saoLun

başlangıç için scoter iyi o fiyatada mondial alınır zaten hatta 700 800 e 151 rs bulabilirsiniz ama dikkatli olmanız şart canınız yanabilir masraf çıkartan bir mototrla karşılaşabilirisinz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailen ne diyosa o:) ,önce para kazanmak lazım ailen o zaman da karışır ama sen işi bitirdikten sonra.:wiinkk:

Başlarken mondialle başla biraz pratik yaptınmı başka bi marka alırsın.Mondialin motorların çözemediğim bir sorun var benim motor 17.120 kmde (maşallah daha üst kapak açılmadı) başka bir arkadaşınkisi 10 000km ne gelmeden motor istiyor.Mondial ilgi alaka sever bakımlarını aksatma,motor yağını kaliteli koy seni uçurur:)

yok ben yanlıs anlatmışım galiba arkadaşım motor alalım diyo ben öbnce eğitim alalım diyorum mantıklısı ne yaşlarımız 17 =)

Moderatör
Eğitim şart diye bir reklam vardı bilir misin? :) Ama önce Ehliyet,sonra eğitim tabiki...

egıtım sart doktor :mrgreen: bazen ıyıkı cocukken amcamın motoru kacırıp bu ıse atılmısım dıyorum :mrgreen: egıtım olması bakımından

boşver motoru önce ehliyet al, bak ehliyet aldım boşa gitmesin diye motorda al ailenin de bu işi nekadar ciddiye aldıgını görmüş olur. sık sık ehliyeti motosikletlerden bahset,
daha sonra kask mont gibi korumalarını al
daha sonrada evin içinde motor kullanımıyomuş gibi gezin hatta ses te çıkar
dalga geçmiyorum inan en sonunda dayanamıycaklar. tecrübeyle sabittir. :)

yaşının verdiği heyecanla biriktirdiğin paranı bilmediğin bir motora yatırabilirsin
ancak biriktirdiğin parayı önce ehliyete ve kaska yatırırsan ailenin de güvenini kazanarak daha sağlam başlayabilirsin
önce sen inan sonra çevreni inandır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar