- Konu Yazar
Herkese merhaba. 35 yaşında 165 cm boyunda 70 kiloyum. Aralıktan beri foruma üyeyim, vakit buldukça forumu okuyorum, çok yararlı bilgiler olduğunu düşünüyorum; özellikle zaferce'nin konuları
Hiç motosiklete binmemiş biri olarak önce eğitim alıp bu olayın bana göre olup olmadığına karar vermek istedim. Temel başlangıç ve kapalı alan eğitimini özel bir eğitmenden aldım. Sonrasında A sınıfı ehliyetimi aldım. Ekipmanımı almaya başladım. Motor seçimi konusunda başlangıç için 150-250 cc düşünürken kursta kullandığım ER-6N'den sonra bütün düşüncelerim değişti. Onda hissettiğim duygu diğerlerinden çok daha başkaydı
Kısaca sevmediğim bir motosikletle daha kolay öğrenmek yerine, sürmek istediğim bir motosikletle daha zor öğrenmek bana mantıklı ve çekici geldi. Tabii ki eğitmen tavsiyesini de alarak. Fuar da dahil 1 aydır bir çok motora baktım ama içlerinden sadece biri bakınca içimi hoplattı: F700GS
Büyük ihtimal onu alacak gibiyim. Ancak yine de bu kadar çok motora bakınca kafa karışık olabiliyor ve böyle durumlarda dikkat edilmeyen yerler olabiliyor. Bu yüzden her türlü motor,ekipman, gözden kaçabilecek durumlar vb. hakkında öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler dilerim iyi forumlar