Yeni Başlayacaklar İçin Altın Bilgiler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Başlangıç Motosikleti

Barkın Bayoğlu

2-Ekipman Seçimi

Kafanıza Uygun Kask Nasıl Seçilir | RAHMİ BARUTÇU

Motosiklet Çizmesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli - Çizme Nasıl Olmalı | RAHMİ BARUTÇU

Motosiklet Montu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? | Rahmi Barutçu

Motosiklete Nasıl Binilir ve Nasıl İnilir - Motosiklet Eğitimi | Rahmi Barutçu

Motosiklette Vites Değiştirmek
Barkın Bayoğlu

Son düzenleme:
böyle bir yazıyı hazırladıgınız ıcın cok teşekkürler. umarım yenı baslıcak arkadaslar bunlara dıkkat eder... özellikle Barkının ilk videosu süper tam bizim insanlarımızın anlıcağı dilden...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
böyle bir yazıyı hazırladıgınız ıcın cok teşekkürler. umarım yenı baslıcak arkadaslar bunlara dıkkat eder... özellikle Barkının ilk videosu süper tam bizim insanlarımızın anlıcağı dilden...

Ben teşekkür ederim,umarım faydalı olur :)

Moderatör
Altın bilgiler istemiyorum ben. Altının kendisi yok mu? :)
Elinize sağlık Uğur bey. Ailecek izliyoruz sizi.

Merhaba,

Tesekkür ederiz böyle bir konunun öncüsü olduğunuz için,zamanında tek tek bu videoları farklı zamanlarda keşfetmek , bu bilgilere ulaşmak,araştırmak keyifliydi benim açımdan.Motor aşkı ile zamanın nasıl geçtiğini farketmediğim günlerdi. Şimdi ise yeni başlayacak olanların daha kısa sürede, bu bilgilere bir arada ulaşması büyük şans, bende tesekkürümü ediyim,konuyu da yukarı taşıyalım.Yeni başlayacak olanlarda görsünler :)

Hoşforumlar

3. ve 4. bölüm videoları aynı olmuş. Sanırım 3. bölüm videosu yanlış yüklenmiş.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba,

Tesekkür ederiz böyle bir konunun öncüsü olduğunuz için,zamanında tek tek bu videoları farklı zamanlarda keşfetmek , bu bilgilere ulaşmak,araştırmak keyifliydi benim açımdan.Motor aşkı ile zamanın nasıl geçtiğini farketmediğim günlerdi. Şimdi ise yeni başlayacak olanların daha kısa sürede, bu bilgilere bir arada ulaşması büyük şans, bende tesekkürümü ediyim,konuyu da yukarı taşıyalım.Yeni başlayacak olanlarda görsünler :)

Hoşforumlar

Teşekkürler,sağolun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

3. ve 4. bölüm videoları aynı olmuş. Sanırım 3. bölüm videosu yanlış yüklenmiş.

Evet orada yanlışlık yapmışım,hemen düzeltiyorum.

Uyarınız için teşekkür ederim :)

üstad sağlamlık acısından sizce bu kask nasıl http://www.motosikletaksesuarlari.com/MDS-Kask-MD200-Ceneden-Acilir-Gunes-Vizorlu-Traveler-Siyah-Beyaz_9051.html

Kesinlikle katılıyorum. Çok iyi tavsiyeler vermişsiniz. Ellerinize sağlık hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar