Yeni başlangıç için tavsiyelerinizi rica ediyorum

Merhabalar;
Üniversite öğrencisiyim. Chopper motorlara heveslendim. Yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum. Öncelikle belirteyim daha önce hiç motorum olmadı. Arkadaşlarımın motorlarını kullandım ama ilk defa chopper tarzı kullanacağım. Hız yapan birisi değilim A3 ile bile 100-120 gidiyorum. Motoru şehir içinde aynı zamanda da güzel havalarda Konya'dan Ankara'ya gitmek için kullanacağım. Motor için ayırabileceğim miktar 3000-3500 TL arasındadır. Tabiki her araçta bu böyledir 500 daha koy 1000 daha koy... Ama 3500 TL yi geçebilme imkanım yok malesef.
Motordan istediğim ise;
- 188 cm 65 kiloyum (biraz zayıfım yani) motor beni savurmasın :)
- Titreşim çok fazla olmasın uzun yol içinde çok kullanacağım
- Şık bir görünümü olsun
- Ve beni 5-7 yıl kadar temiz kullanım ile götürebilsin.

Kafamdaki marka modeller şunlardır. Öncelikle şunu kesin sil kafandan ya da şunu da ekle diye tavsiyelerinizi rica ediyorum
- Regal Raptor 250 lik
- Keeway SL 150
- Keeway Super Shadow 250
- Kanuni Tiger 250

Regal Raptor.

Ama beni daha cok ilgilendiren koruma ekipmanlari? Onlar icin bir butce yokmu? Cunku bu paraya hem motor hemde ekipman alinmaz.

"KAZASIZ SURUSLER"

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-crypton-t110c-2014-siyah-stoklarimizda-hemen-teslim-173444709/detay

Dalga geçmenizi gerektirecek bişey olduğunu düşünmüyorum ama neyse.

Koruma ekipmanlarına ayıracak bütcem var bütçeden ziyade yakın bir abim motoru tamamen bıraktı onun ekipmanlarını alacağım için vadeli olarak ödeyebileceğim ondan dolayı çok zorlayacak bir durum yok.

Keeway'lerin yeni modelleri varsa mat siyah olanlar ona bak derim, 250'likler biraz fazla yakar. Regallerin yedek parçası pahalıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar