Yeni Aşkımmmm.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Düşündüm, taşındım ve sonunda 600'lük bir makina almaya karar verdim... İlk motorum Kanuni Seyhan 250'ydi.. üzerinde karikatür gibi durduğum söyleniyordu :cherry: sanırım sonunda kendi kalıbıma uygun motoru buldum... gerçekten inanılmaz bir duyguymuş... çoook mutluyummm.....:)

motorum1lg9.jpg

motorum2zk8.jpg

motorum3uy0.jpg

motor7lp3.jpg

Görmemişin bir motoru olmuş, bir sürü resim koymuş :p

hayırlı uğurlu olsun , allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin , yalnız o makina seyhan 250 ye benzemez , çok dikkat ister.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun, güle güle bin ve bir de soru; kaça aldın?

hayırlı olsunnnn
kazasız belasızzz kullanman dileğiyleee
:rendeer: :rendeer:

Hayırlı olsun, güle güle bin ve bir de soru; kaça aldın?

Fiyatını hiiiiç sorma inan çok pahalıya aldım zaten herkes dalga geçiyo benimle :) ama makinam gerçekten çok temiz ve buda beni teselli ediyor :cherry:

hayırlı uğurlu olsun , allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin , yalnız o makina seyhan 250 ye benzemez , çok dikkat ister.....

vay keko vay...hayatında bir defa test sürüşünde 1200 lük makina sürmüş...gelmiş benzemez diyor...:) ilk motoruda ybr125...2. yok...

hayırlı olsun...

hayırlı olsun diyelım yakışmışsınız bir bütün gibi:)

Kazasız belasız kullanman dileğiyle , güle güle kullan arka tekerin içindeki motifler güzelmiş ;)
Bu arada bunun borcunu ödedikten sonra (peşin almadıysan tabi ;) kendine birde kırmızı mont alırsın , çok daha yakışacağınıza eminim ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Fiyatını hiiiiç sorma inan çok pahalıya aldım zaten herkes dalga geçiyo benimle :) ama makinam gerçekten çok temiz ve buda beni teselli ediyor :cherry:

İçine sindiyse motor -ki öyle olduğu aşikar- biraz pahalıya almış olman bence önemli değil, zevkini çıkar :cat:

hayırlı olsun melisçim güle güle kullan şarköylü emrenin makina o dimi evet yani ben fiyatını biliorum ve sana şunu söyliyeyim makinan gerçekten sana yakışır temizlikte kız gibi bakılmış bi makinadırr yani biliyorum çünki onu hayırlı olsun tekrar

Off makine'ye bak valla çok temiz görünüyor çokda güzel duruyor ama arka tekerde biraz eğrilik var gibi:p şaka şaka güle güle kullanın allah kaza bela vermesin cumlemizede hayrını görürsünüz inşallah...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güle güle bin.................................

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın.
Racıng makına kullanmak her an dıkkat ıster ve gercekten tehlıkelıdır.
Ben 1998 de A2 ehlıyetımı aldım ve o günden beri motorum var fakat
bugün bağdat caddesınde R6 mı yere yatırdım.Motorun sağ grenajı falan sürtüldü bende yaklaşık 10 metre sürüklendim.
Ama ben yınede Racing ten zor vazgecerım. Sana da yakışmış motorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar