yeni antreman resimlerim

nerden bulduguz ula bu resimleri beni izinsiz cekmeyin demedimmi size

Motosikleti
Forza250-cygnusL
10 cu resimdeki asalete bak.... Tebrikler....

o motorun özelliğimi tek teker gitmesi, fabrika cıkısı öle galiba :S HeHe süper ya

bizi arkadaş bilmiş resimleri göndermiş, bazı arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapmış laf olsun diye konuşmayın....arkadaşım başarılarının devamını diliyorum seninlede gurur duyuyorum.

güzel başarılarının devamını diliyorum:cat:
merak ettiğim bi konu var bu makinaların ön ve arka dişlileri özelde şu yağılama hep takılıyo kafama acaba yağı pompalarındada bi deişiklik varmı motorların beni aydınatırsan sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek kelime konuşucam hepsini ben öğrettim iyi bir öğrenciydi:pŞaka bi yana söylenecek söz yok mükemmel akrobasiler tebrikler:cat:

güzel başarılarının devamını diliyorum:cat:
merak ettiğim bi konu var bu makinaların ön ve arka dişlileri özelde şu yağılama hep takılıyo kafama acaba yağı pompalarındada bi deişiklik varmı motorların beni aydınatırsan sevinirim.

yag pompasinda bir modifiye yok, 5 litre yag var motorda:cat:

adamım sende yetenek var. Ama ben herşeyi amacına uygun kullanmayı tavsiye ederim. Motorsikletin amacının tek teker üzerinde zıplamak olduğunu düşünmüyorum.

uzun zamandır yeni fotolar eklemiyordun siteyi hatırla ve fotolarını ekle zevkle izliyoruz başarılar..

Mersin İl Temsilcisi
yaptığın emek harcanmış birşey ama kafandaki o kaskın desenei AMERİKA bayrağını çok fazla andırıyor. takacak başka bişi bulamadın mı? kask arai
( hondanın tavsiye ettiği) ama desen iğrençççççççççççççççççççççççç. tabii fikir senin fikrin. hoşuna gittiyse.....

Cok iyi gercekten. Tebrikler. Yarismalarin sonuclarini da haber verirsen seviniriz

yaptığın emek harcanmış birşey ama kafandaki o kaskın desenei AMERİKA bayrağını çok fazla andırıyor. takacak başka bişi bulamadın mı? kask arai
( hondanın tavsiye ettiği) ama desen iğrençççççççççççççççççççççççç. tabii fikir senin fikrin. hoşuna gittiyse.....
kask bir sponsorumun hediyesi ve takmam lazim:pr:
Cok iyi gercekten. Tebrikler. Yarismalarin sonuclarini da haber verirsen seviniriz
su anda ingilterede 3 numarayim:cat:
kask dışında bir koruman yok. antreman da olsa hiç düşmüyormusun?

dusmek pahaliya patladigi icin yetenegimin disina fazla cikmam:cat:

çok güzel hareketler.tebrikler.türkiyeye gelsen canlı izlesek daha güzel olacak.

yag pompasinda bir modifiye yok, 5 litre yag var motorda:cat:

Kafama takılan bir soruyu sizlerle paylaşamak istedim.
Motorun öne veya arkaya tek tekere kaldırılması sırasında çalışan motor zarar görürmü?
Malum yer çekimi sebebiyle ön teker havadayken motor yağı arka alt tarafta toplanacak ve pompa yağ almada zorlanabilecek veya hava yapan pompa yağda kabarcıklara yol açabilecektir.İçinde hava kabarcıkları olan yağ yataklara ulaştığında yatak metallerinin arasındaki yağ filminin yırtılması neticesinde yataklar zarar görebilecektir.
Aynı şekilde arka tekerin kaldırılması sırasında öne doğru hücum eden yağ silindirlerin altına dolup yağ sekmanlarının sıyırabileceğinden fazla yağ sıkışmaya hatta sekman kırılmasına-yamulmasına sebep olabilir

Sizlerin fikirleri nelerdir?
Hiç birşey olmaz fırat bu abi mi diyorsunuz:wiinkk:

http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/30893-ihtiyardan-bir-bilmece.html

Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Yağlamada olabilecek olası sorunlara karşı fazla yağ mı koyuyorsunuz?

aman dikkatli ol güzel ve yetenek gerektiren bir iş yapıyosun.ama dikkat ettiğim şey ise böyle tehlikeli hareketleri neden korumasız yapıyosun:silent:

http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/30893-ihtiyardan-bir-bilmece.html

Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Yağlamada olabilecek olası sorunlara karşı fazla yağ mı koyuyorsunuz?

evet, motor dik durdugunda pompaya yag ulassin diye

aman dikkatli ol güzel ve yetenek gerektiren bir iş yapıyosun.ama dikkat ettiğim şey ise böyle tehlikeli hareketleri neden korumasız yapıyosun:silent:

dogrusunu istersen, dusme noktasini 99% astim, benim yaptigim hareketleri 10-25km hizla yapiyorum, eyer bisey istedigim gibi gitmezse genellikle ayaklarimin ustune dusuyorum:cat:

Son düzenleme:
evet, motor dik durdugunda pompaya yag ulassin diye

dogrusunu istersen, dusme noktasini 99% astim, benim yaptigim hareketleri 10-25km hizla yapiyorum, eyer bisey istedigim gibi gitmezse genellikle ayaklarimin ustune dusuyorum:cat:

tabi işin ustası sensin ama dikkatli olmakta fayda var:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar