yeni aldım honda(nihayet)

Motosikleti
Dl650vstorm
bundan sonra motor kardesiiyiz sık sık beraber olurz artık:) gercekten cok doğru bi motor almısn.yanlız o yan cantalar olağan ustu bi hava katmıs ya asık oldum onlara arka canta tırsmış demekki:p

arka çantayı beleş verseler yemin ederim sökerim hiç sevmiyorum bu arada şimdi serap söyledi fuar biletin bende haberin olsun..

evet abi hakkaten yan cantaları gorunce nekadar gereksiz bişi olduğu anlsıldı.sankim chooper tarzı vermiş motora.
biletler için abi cok thank you ettim:rendeer:
serapta hasta bu aralar yollarda harab olmasın kız getrir goturusun artık motorla:p

abi sen şimdi motoruda aldın sizin ekibe girmek için 200metre teker felan diodun evet fotolarını bekliyoruz :queen:

Motosikleti
Dl650vstorm
evet abi hakkaten yan cantaları gorunce nekadar gereksiz bişi olduğu anlsıldı.sankim chooper tarzı vermiş motora.
biletler için abi cok thank you ettim:rendeer:
serapta hasta bu aralar yollarda harab olmasın kız getrir goturusun artık motorla:p

yaaa ne demezsin hepten zatürre olsun garibim ben kardeşimi unolarla gezdiririm :p ee nede olsa eski tarzımız chooper olsun o kadar..

arkaya çanta tak çok süper gözükürr ok hayırlı olsun müthiş bi motou bilirim tadını

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun
yan çantalar hakikaten çok yakışmış
kazasız belasız günlerde kullan

Mersin İl Temsilcisi
yahu mete han abi, kimine iş bulyon, kimine motor. iyilik meleği gibisin. şu global - kanuni işine de bir el atsan ya.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin cantada güzel yakışmış
maşşallah iyi günlerde kulanırsın inşallah
cbf 150 motoların orjinal lastiklerinin yoltutuşu
iyi değil diye duydum lastiklerini değiştirirsen
iyi olur bence tekrar hayırlı olsungüle güle kullan tekerin düz bassın

Motosikleti
Dl650vstorm
her türlü tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için herkeze çok teşekkür ederim sağolun varolun herkeze iyi geceler.:bestmt:

çok temiz duruyor,hayırlı uğurlu olsun.
bu msj özeldir kıymetini bil 1000.inci msj ımda:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar