yeni aldığım kamera ile deneme çekimim (nacizane)

Güle güle kullanın kamerayı. Bir görüş bildirmek istiyorum. Önde giden arkadaş peglere ayak ucuyla bassın. Yoksa Allah korusun bilekten kırar o ayağı. Ayrıca yol eğitimi( konumlanma, viraj, vücut pozisyonu vb. ) de alsa gayet yararlı olacaktır. Eğitim alacak maddi durumu yoksa eğer Motosiklet Yol Sanatı kitabını alırsa bundan sonraki motosiklet yaşamı için güzel bir adım olur. Ukalalık olarak algılamayın, sadece bir tavsiye :cat:

[YT]A029xLKTL8Q[/YT]

[YT]oUvK-1jwUCU[/YT]

Güle güle kullanın kamerayı. Bir görüş bildirmek istiyorum. Önde giden arkadaş peglere ayak ucuyla bassın. Yoksa Allah korusun bilekten kırar o ayağı. Ayrıca yol eğitimi( konumlanma, viraj, vücut pozisyonu vb. ) de alsa gayet yararlı olacaktır. Eğitim alacak maddi durumu yoksa eğer Motosiklet Yol Sanatı kitabını alırsa bundan sonraki motosiklet yaşamı için güzel bir adım olur. Ukalalık olarak algılamayın, sadece bir tavsiye :cat:

o arkadaş ben oluyorum sanırım :) kameranın bana en büyük faydası da bu oldu viraja nasıl girdiğimi görüyorum artık ve yanlışlarımı anlayabiliyorum.
saydığın kavramlara gelince viraj konusu gerçekten sıkıntı benim için zaten o gün hem viraj çalışmak için hem de kamerayı test için gittik.
viraj alırken kayacağım korkusunu bir türlü atamıyorum içimden:pr: söylediğin kitap sadece teorik olarak yardımcı olur bana ama iş pratik yapmakta

o arkadaş ben oluyorum sanırım :) kameranın bana en büyük faydası da bu oldu viraja nasıl girdiğimi görüyorum artık ve yanlışlarımı anlayabiliyorum.
saydığın kavramlara gelince viraj konusu gerçekten sıkıntı benim için zaten o gün hem viraj çalışmak için hem de kamerayı test için gittik.
viraj alırken kayacağım korkusunu bir türlü atamıyorum içimden:pr: söylediğin kitap sadece teorik olarak yardımcı olur bana ama iş pratik yapmakta

Ayakları açık olan arkadaş 2. videodaki. Sizi net olarak göremedim. Sizin ikamet ettiğiniz şehir çok uzak. Eğitmenler genelde Ankara, İstanbul, İzmir'de. Ama 8-10 kişilik grup oluşturabilirseniz yanılmıyorsam masraflar karşılandığı taktirde eğitmenler diğer şehirlere gidiyorlar. Bence almalısınız. Korkarak motosiklete binmek hem riski hem zevksiz bir durum. Sevgiler :rendeer:

Virajın içinde kayacağım korkusunun temel nedeni bakışının düşük olması, bakışını mümkün olduğunca yukarıda tutarsan daha rahat viraj alacaksın ve ayağını dışa doğru açmak zorunda kalmayacaksın, bakışı ilerde tutmanın basit formülü, çeneni yola paralel tutacaksın, dene bak çok faydasını göreceksin

güzel kamera.. paylaşım için teşekkürler.. belki almak isteyen arkadaşlar sizle irtibata geçer..

Ayakları açık olan arkadaş 2. videodaki. Sizi net olarak göremedim. Sizin ikamet ettiğiniz şehir çok uzak. Eğitmenler genelde Ankara, İstanbul, İzmir'de. Ama 8-10 kişilik grup oluşturabilirseniz yanılmıyorsam masraflar karşılandığı taktirde eğitmenler diğer şehirlere gidiyorlar. Bence almalısınız. Korkarak motosiklete binmek hem riski hem zevksiz bir durum. Sevgiler :rendeer:
hocam söylediklerinize katılıyorum
ama dediğiniz gibi buralarda öyle imkanlarımız yok .motorsiklete korkarak binmiyorum sadece viraj konusunda zayıfım onu da kendi imkanlarımızla geliştireceğiz artık başka çaremiz yok çünkü şimdilik.
viraj konusunda netten çok video seyrettim ingilizce de olsa ne demek istediğini anlıyorsunuz.çünkü göstererek anlatıyor.ama dediğim gibi çalışmadan olacak bir iş değil.
bazı hareketler refleks olmalı insanda yani viraja girince ne yapacam diye düşünmemelisiniz benim gibi :mrgreen:

kamerada kendimi görene kadar mesela sağ viraj dönerken acayip yattığımı sanıyordum.ama okadar rezil sağ viraja girişim var ki utancımdan koyamadım.arabalar bile benden çok yatar sağ viraja :cherry: işte bunları görüp düzeltmeme çok fayda sağlayacak inş kamera

bu arada videomu izleyen olumlu olumsuz yorum yapan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler ... :king:

speed_dream
Bu kameranın Marka,model ve fiyatını problem olmazsa buraya yazabilirmisin?

Hocam oncelikle kamera hayırlı olsun.. Kazasız sürüs cekimleri diliyorum..

Naçizane abilerin tavsiyelerine katılmakla birlikte eklemek istediğim bir şey ise ;

Viraja girdik.. Oncelikle hızımız sabit olmalı.. Yani düsürmemeliyiz.. Bununla birlikte bakış virajın ufuk noktasında ve yüksek olmalı.. Ve benim çok faydasını gördüğüm bir diğer ince nokta ise ; Viraja girdiğimiz yönün omuzunu düşürmeliyiz.. Yani, sal omuzu aşağıya, sabit hızını koru, bakısını dik tut.. Ayrıca virajın dışındaki kolu yola paralel hale getirirsen motor o virajı kendiliğinden dönecektir.. :) saygılar..

Adana İl Temsilcisi
vay kardeş,kameran hayırlı olsun.hem kendi eksikliklerini giderecek hemde gezip gördüğün yerleri,ilerde yaşlanınca hatıra olarak izleyebilme imkanı olan bir alet.ADANA'dan sevgiler.

Kendini geliştirip bu viraj işini öğrendiğinde altındaki motorun çok daha farklı ve keyifli olduğunu göreceksin.
Kamera hayırlı olsun.

Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlı olsun yenikameran artık banada birtane lazım bundan ama ne etcez bilmiyorum :)

İrfan abi elinden gelir,sen kendin yaparsın bişeyler :)
irf pro 2 desen şaşırmam yani :)

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan abi elinden gelir,sen kendin yaparsın bişeyler :)
irf pro 2 desen şaşırmam yani :)

yok daha neler :cherry: o kadarda değil yavvvv :) :rendeer: almaktan kastetmiştim bu aralar elim darda biraz şimdi bana lüks olur :) bir şeyler alıyorum ama kamera en sona :)

aşağı yukarı bir go pro parası yatıyo burda :) :p

Olmayacak işlere imza attığından,senden beklentimiz büyük oluyo napalım.
Senin suçun :)

Hocam oncelikle kamera hayırlı olsun.. Kazasız sürüs cekimleri diliyorum..

Naçizane abilerin tavsiyelerine katılmakla birlikte eklemek istediğim bir şey ise ;

Viraja girdik.. Oncelikle hızımız sabit olmalı.. Yani düsürmemeliyiz.. Bununla birlikte bakış virajın ufuk noktasında ve yüksek olmalı.. Ve benim çok faydasını gördüğüm bir diğer ince nokta ise ; Viraja girdiğimiz yönün omuzunu düşürmeliyiz.. Yani, sal omuzu aşağıya, sabit hızını koru, bakısını dik tut.. Ayrıca virajın dışındaki kolu yola paralel hale getirirsen motor o virajı kendiliğinden dönecektir.. :) saygılar..
zaten söylediklerini teorik olarak biliyorum ,yine de tavsiyelerin için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

vay kardeş,kameran hayırlı olsun.hem kendi eksikliklerini giderecek hemde gezip gördüğün yerleri,ilerde yaşlanınca hatıra olarak izleyebilme imkanı olan bir alet.ADANA'dan sevgiler.

sağolasın bora abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

hayırlı olsun yenikameran artık banada birtane lazım bundan ama ne etcez bilmiyorum :)

teşekkürler irfan abi :) ne yapalım bir depo üstü aparatı yapmadın biz de gittik gopro aldık :cherry: şaka birtarafa da darısı başına abi.kesinlikle almanı tavsiye ederim biliyorsun bu iş için son nokta gopro...

para durumu sıkışıksa 2. el temiz bulabilirsin ve ya yurt dışından getirtip satan arkadaşlar var sahibinden.com da ama garantisiz tabi

Kocaeli İl Temsilcisi
Olmayacak işlere imza attığından,senden beklentimiz büyük oluyo napalım.
Senin suçun :)

sende haklısın :) go pro için aslında acele etmemek lazım hero black serisi ve sılver modelini bekliyorum acelem yok türkiyeye gelsin şöle adam akıllı otursun piyasaya :) gerçiii ben alana kadar 4 -5 çıkar ya neyse :)

şu videoyu alt ayarlardan hd ful seviyesine getirip bi izleyin allah aşkına böyle bir görün yok yahu resmen film çek :)

http://www.youtube.com/watch?v=A3PDXmYoF5U

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

zaten söylediklerini teorik olarak biliyorum ,yine de tavsiyelerin için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

sağolasın bora abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

teşekkürler irfan abi :) ne yapalım bir depo üstü aparatı yapmadın biz de gittik gopro aldık :cherry: şaka birtarafa da darısı başına abi.kesinlikle almanı tavsiye ederim biliyorsun bu iş için son nokta gopro...

para durumu sıkışıksa 2. el temiz bulabilirsin ve ya yurt dışından getirtip satan arkadaşlar var sahibinden.com da ama garantisiz tabi

tamam ulen tamam artıkın başıma gakar durusun :cherry: :p benim gözüm yükseklerde birazcık geç olsun güç olmasın ben hero 4 serisini bekliyorum :cherry: :p hero 2 nekine :cherry: :queen:

tamam ulen tamam artıkın başıma gakar durusun :cherry: :p benim gözüm yükseklerde birazcık geç olsun güç olmasın ben hero 4 serisini bekliyorum :cherry: :p hero 2 nekine :cherry: :queen:
tmm abi birdaha söylemem takılıyorum işte sana:p idare ediver bizi :) kalp kırdıysak affola :bounce: sen en iyisine layıksın abicim inşallah gopro 4 çıkar da sen de onu alırsın ...Allah en iyisini nasip etsin sana ... saygılar :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar