yeni aldığım kamera ile deneme çekimim (nacizane)

Kocaeli İl Temsilcisi
tmm abi birdaha söylemem takılıyorum işte sana:p idare ediver bizi :) kalp kırdıysak affola :bounce: sen en iyisine layıksın abicim inşallah gopro 4 çıkar da sen de onu alırsın ...Allah en iyisini nasip etsin sana ... saygılar :king:

tabiki şakalaşıyoruz olaki sanal alemin vermiş olduğu ruhsuzluktan bazen yanılgıya düşülebiliyor :) ben bilirimki nazım geçer dostlarıma yanlış anlaşılmaz :) allah herkezin gönlüne göre versin artık go pro aldım nacizaneden ziyade güzel videolar , atraksiyonlu sahneler bekliyoruz senden , go proyu alıp çürütme yastık altında :cherry: :p

tabiki şakalaşıyoruz olaki sanal alemin vermiş olduğu ruhsuzluktan bazen yanılgıya düşülebiliyor :) ben bilirimki nazım geçer dostlarıma yanlış anlaşılmaz :) allah herkezin gönlüne göre versin artık go pro aldım nacizaneden ziyade güzel videolar , atraksiyonlu sahneler bekliyoruz senden , go proyu alıp çürütme yastık altında :cherry: :p

yok yok çekim yaparken çürümezse; yastıkaltında çürütmem abi merak etmeyin :cherry: valla buralarda atraksyonlu çekimler yapabilirmiyim bilmiyorum.
ama elimden geldiğince güzel,eğlenceli ve de atraksiyonlu videolar çekip burada paylaşmaya çalışacağım ...bunu inanın sizden çok istiyorum :queen:
bir de şunu söylemeliyim videoları asıl çekerken çok eğleniyoruz ,bir de istediğimiz gibi olduğunu görünce değmeyin keyfimize :flower:

kameran hayırlı olsun. arkadaşların değindikleri unsurların dışında, makinanın üstünde çok fazla dik oturuyorsun sanki. selede geri kayıp, dirseklerini kırarak makinanın üstüne kapanmayı dene. ustaların ısrarla vurguladıkları bir ayrıntı.

oncelıkle h.osun hero 2. Moto edıtıonu mu aldın.hangı aparatla sabıtledın artı benden sna bır tavsıye kesınlıkle aletı v222 den baska surum cıkana kadar guncelleme.ya alet donuyor ya da shutter number dedıgımız go pro 001 002 olarak gıden numaralar her dosyaları sılısımızden ıtıbaren yenıden baslıyor.go proya mesaj attım adamlar gerı dondu amerıkadan gonderın degıstırcez dedıler yok dedım param yok kargo gumruk vs vs.karsılayacaz %80 ı dedıler sagolun dedım.ama aldıgım yere mesaj atıyorum.ısım vermıyorum neyse.adamlardan cevap alamadım.bu durumda benı cok uzdu yenı surumu beklıyorum dıkkatle.saygılarımla.

kameran hayırlı olsun. arkadaşların değindikleri unsurların dışında, makinanın üstünde çok fazla dik oturuyorsun sanki. selede geri kayıp, dirseklerini kırarak makinanın üstüne kapanmayı dene. ustaların ısrarla vurguladıkları bir ayrıntı.

göründüğü üzere motorum naked bike tarzıdır üstüne yatmaya çalışsam çok saçma bir görüntü ortaya çıkıyor artı siz çok rahatsız ediyor.ne yapayım motorum dik oturuş pozisyonlu bir makina buna yapabilecek birşey yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

oncelıkle h.osun hero 2. Moto edıtıonu mu aldın.hangı aparatla sabıtledın artı benden sna bır tavsıye kesınlıkle aletı v222 den baska surum cıkana kadar guncelleme.ya alet donuyor ya da shutter number dedıgımız go pro 001 002 olarak gıden numaralar her dosyaları sılısımızden ıtıbaren yenıden baslıyor.go proya mesaj attım adamlar gerı dondu amerıkadan gonderın degıstırcez dedıler yok dedım param yok kargo gumruk vs vs.karsılayacaz %80 ı dedıler sagolun dedım.ama aldıgım yere mesaj atıyorum.ısım vermıyorum neyse.adamlardan cevap alamadım.bu durumda benı cok uzdu yenı surumu beklıyorum dıkkatle.saygılarımla.
bilgilendirme için teşekkürler.bu güncelleme işini ben de merak ediyorum doğrusu nedir ne değildir. bu bahsettiğin sürüm çıkınca bir şekilde haber verirsen ben de çok memnun olurum kardeşim ...saygı bizden :bounce:

bi yorum da ben yapim de başlığı açan arkadaş uyuz olsun
birader hani km saati niye çalışmıyor?
yoksa sizde motorun anasını ..... den sonra başka zavallıya düşük km de diye kaktıran çakallardan mısınız?
bana km teli koptu geyiği yapmayın bu sitedeki kimse yemez
ulem ne gıcığım yaf illa polemik yapacam :cherry:

bi yorum da ben yapim de başlığı açan arkadaş uyuz olsun
birader hani km saati niye çalışmıyor?
yoksa sizde motorun anasını ..... den sonra başka zavallıya düşük km de diye kaktıran çakallardan mısınız?
bana km teli koptu geyiği yapmayın bu sitedeki kimse yemez
ulem ne gıcığım yaf illa polemik yapacam :cherry:

valla tayfur kardeşim iyi niyetli olduğunu düşünmesem daha farklı bir cvp verirdim ama neyse ...
motor arkadaşımın motoru. benim motor gsr
98 model suzuki bandit 600.motoru alalı 5-6 ay oldu zaten. bu arıza da yeni meydana geldi.parçasını aradı fakat bulamadı.motorun geldiği km net olarak görünüyor sanırım.zaten yeterince yorulmuş daha ne istersiniz ki bu makinadan da bana bu lafı söylersiniz bilmem ki :sunny:
ne yani 98 model bir dede 10000 km olacak değil ya :cherry:
arkadaşım motor konusunda inanılmaz titizdir.6000 tl aldığı motoru 2000 tl masraf edip cillop gibi yaptı.yani senin anlayacağın km sayacını çıkararak insanları kandıracak çakallardan değiliz .ama sen yine istediğin gibi düşünmeye devam edebilirsin :king:

ovvv geirlmiş ortalık... Sakin.. Kilometre sayacını bende farketmiştim ama video kayıt ediyor kanuni bir sorun cıkmasın diye iptal ettiniz sanmıştım :) Arkadasınız o motoru sahibinden nokta com dan mı aldı?

valla tayfur kardeşim iyi niyetli olduğunu düşünmesem daha farklı bir cvp verirdim ama neyse ...
motor arkadaşımın motoru. benim motor gsr
98 model suzuki bandit 600.motoru alalı 5-6 ay oldu zaten. bu arıza da yeni meydana geldi.parçasını aradı fakat bulamadı.motorun geldiği km net olarak görünüyor sanırım.zaten yeterince yorulmuş daha ne istersiniz ki bu makinadan da bana bu lafı söylersiniz bilmem ki :sunny:
ne yani 98 model bir dede 10000 km olacak değil ya :cherry:
arkadaşım motor konusunda inanılmaz titizdir.6000 tl aldığı motoru 2000 tl masraf edip cillop gibi yaptı.yani senin anlayacağın km sayacını çıkararak insanları kandıracak çakallardan değiliz .ama sen yine istediğin gibi düşünmeye devam edebilirsin :king:

Allah yardımcısı olsun 98 model makinanın parçasını bulmak zordur
km yi gördüm zaten o yüzden yazdım bunları zaten sizi tanımasam böyle latife yapmazdım
tekeriniz düz bassın:)

ovvv geirlmiş ortalık... Sakin.. Kilometre sayacını bende farketmiştim ama video kayıt ediyor kanuni bir sorun cıkmasın diye iptal ettiniz sanmıştım :) Arkadasınız o motoru sahibinden nokta com dan mı aldı?
galiba sahibinden buldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

Allah yardımcısı olsun 98 model makinanın parçasını bulmak zordur
km yi gördüm zaten o yüzden yazdım bunları zaten sizi tanımasam böyle latife yapmazdım
tekeriniz düz bassın:)

eyvallah o sizin güzelliğiniz :bounce: hepimizin tekeri düz bassın :)

O motora bir dönem bende çok kilitlenmiştim sanırsam.. Bandit Naked bike güzel motordur diye tahmin ediyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar