Yeni a1 ehliyet ve 125cc scooter alma merakı

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Merhaba arkadaşlar. Adım ömer aranıza yeni katıldım. Lise 2. sınıf öğrencisiyim. Para biriktirirken aklıma elektrikli motor almak geldi(amaç olmadan para birikmiyor maalesef :D). Arkadaşıma bundan bahsederken bana 2016 a1 ehliyet yasasından bahsetti ve bir anda onun sayesinde 125 cc motor alma merakına girdim. Bu arada küçüklükten beri bisiklet biniyorum. İlk araştırdım ilk başlayanlar için scooter öneriliyormuş. Şahsen ben sevdim ama sucu ve dürümcü modelleri hiç hoşuma gitmedi :D Bana ehliyeti nasıl alıcagım ve motorlar hakkında tavsiye verir misiniz? Maksimum bütçem 2000 ₺ :D Herkese iyi forumlar :)

Aramıza hoşgeldin Ömer. :rendeer: Bence zamanla büyütmek istediğinde a1 aldığına pişman olcaksın. Bence a2 al ve başlangıç olarak daha farklı modellere yönel. Umarım en kısa zamanda hayaline kavuşursun :)

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Aramıza hoşgeldin Ömer. :rendeer: Bence zamanla büyütmek istediğinde a1 aldığına pişman olcaksın. Bence a2 al ve başlangıç olarak daha farklı modellere yönel. Umarım en kısa zamanda hayaline kavuşursun :)

Teşekkür ederim hoşbulduk. Şahsen çok büyük ccli motor merakım yok :D. 125 cc scooter alıp ondan 2-3 sene sonra bi 250cc ss geçmeyi palnlıyorum. Sence 2,5-3 bin tl arasına kymco agility city 125 nasıl? Genellikle tek kullanıcam :D . Şimdiden teşekkür ederim :D

Motosikleti
600RR
1-her şeye gülücük koyma çok yapmacık ve kötü duruyor
2-snapy al geç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar