Yedigöller ve Abant Gezisi(7-9 Ağustos-530KM)

L4y3d0.jpg
[/url][/IMG]
7bqv2L.jpg
[/url][/IMG]
Po0Mvd.jpg
[/url][/IMG]
gAqoj0.jpg
[/url][/IMG]
ZVZd2o.jpg
[/url][/IMG]
lyd1Bg.jpg
[/url][/IMG]
VL0Y2j.jpg
[/url][/IMG]
ngRrYB.jpg
[/url][/IMG]
1kLdj5.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

B0r24D.jpg
[/url][/IMG]
ZVZdJk.jpg
[/url][/IMG]
VL0Y6P.jpg
[/url][/IMG]
1kLdrG.jpg
[/url][/IMG]
L4y3Eb.jpg
[/url][/IMG]
rV39R1.jpg
[/url][/IMG]
7bqvPa.jpg
[/url][/IMG]
bunlarda benden ademciğim

Guzel vakit gecirmissinizdir umarim :)

Kamp alani ile ilgili biraz daha bilgi alabilir miyim? Tam olarak nerede ve konaklama kosullari nasil? Bende o tarafa bir gezi yapmak istiyorum kiz arkadasimla, surekli cadirda kalarak seyahat ediyoruz zaten, bir de oralari gormek istiyoruz :)

Guzel vakit gecirmissinizdir umarim :)

Kamp alani ile ilgili biraz daha bilgi alabilir miyim? Tam olarak nerede ve konaklama kosullari nasil? Bende o tarafa bir gezi yapmak istiyorum kiz arkadasimla, surekli cadirda kalarak seyahat ediyoruz zaten, bir de oralari gormek istiyoruz :)

sorunuzu ben cevaplayayım yedigöllerdeki kamp alanı pek iyi deil abanttaki kamp alanı ise park girişinden yaklaşık 4 km ilerde gölün etrafını dönüyorsunuz sağ tarafta biraz yukarıda uzaktan çadırları görürsünüz zaten elktrik,duş ve wc var.

sorunuzu ben cevaplayayım yedigöllerdeki kamp alanı pek iyi deil abanttaki kamp alanı ise park girişinden yaklaşık 4 km ilerde gölün etrafını dönüyorsunuz sağ tarafta biraz yukarıda uzaktan çadırları görürsünüz zaten elktrik,duş ve wc var.

Tesekkurler :)

Kamp ucretleri nasil peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar