of of of çok fen a bir gezi olmuş böyle, insanın tadı damağında kalan gezilerdir , motorla yaptığım her gezi büyük hatıralar emekler içeriyor
Aynen öyle İstanbul Gezg

Herbir gezi/kamp ayrı ayrı tad bırakıyor.
Teşekkürler yoruma.:cat:
Sıtkı abi yine yapmışsın yapacağını yine, sayende taa bolulara gittim ateşin dumanının kokusu bile geldi burnuma

Ellerine sağlık abi çok güzel olmuş
Güzel mesajına teşekkürler Aonal.
Beğendirebildiysem ne mutlu bana.
helal olsun süper organizasyon bi istanbulda yasayan hataylı olarak bugun formunuza üye oluyorum . inşallah bidahaki kampa bende gelicem
Mutlaka bekleriz Antilop Skul.

Teşekkürler. :cat:
Guzel kampmis imrendim valla. Bizim shine bulusmalarina bile gelmeyen ama yagmurda boluya giden kerem ve awesomee ada selamlar
Mesaja teşekkürler YouSuffer.
Benim moralim sıfır sıfır sıfır !!! Boluda kaçtı , Adanada kaçıyor.
Neyseee Adana dönüşünde aşur , künefe var :queen::queen::queen:
Sahi, sen nasıl kaçırdın bu kampı Berk ? Hatta Adana Kampı için de ''kaçıyor'' demişsin ? Üzüldüm doğrusu.

ale:
Birlikte kamp yapmaya alışmıştık ne güzel.
Ama dediğin gibi, Kamp ertesi Antakya'da sana özel Aşur, Künefe seni bekleyecek.
O kadar keyifle okudum ki, bi ara bitmesin istedim
Fotoğraflar şahane, arkadaşlık ortamı ondan da şahane.. Yolculukta çektiğiniz karelere o kadar imrendim ki şimdi motora binip uzun yola çıkasım var ama hanım fena yapar
Teşekkürler bu güzel geziyi bizimle paylaştığınız için
Bu hissiyatı verebildiysem ne mutlu bana Galiba.

Mesaja teşekkürler. :cat:
Ne olduğunu anlamadan bakmaya başlamıştım fotoğraflara,
dedim ''bir yalnız kovboy daha atlamış demir atına''
ama çok farklı bitti fotoroman
Kocaman bir aile gördüm fotoğraflarda,
hepinizin gözlerinin içi gülüyordu her karede, müthiş!!!
Keyfiniz daim olsun
Yorumuna çok teşekkürler Tarık Tekin.

Tek çıktığım zamanlarda anlattığın gibi hissediyorum. :cat:
Resimler bende gözükmüyor ama çok güzel olduğuna eminim. Bende Ankara'dan gitmiştim 3 ay kadar önce güzel mekan. Yalnız navigasyona uyup da Mengen üzerinden gidilmemeli.
Mengen tarafı bozuk. En sağlamı Bolu Merkez'den gitmek. Yeni yapılan asfalt çok güzel. :cat:
Yoruma teşekkürler.
Bu arada Funda hanımı tebrik etmek lazım uzun yolda çoğumuz düşünürken bişey olurmu falan filan diye tek başına çıkmış yola valla helal olsun
Aynen öyle. Fulya gidişte ve dönüşte Adana'da konaklasa da, yaptığı büyük cesaret ister. :cat:
evet benimde dikkatimden kaçmış.sıtkı ağbi,herhalde motorla gittiği içindir.
Aynen öyle Bora'cım. Motosikletle gidince malzeme götürmek sorun oluyor.
Her zaman ki gibi bakakaldık süper gezi tam bir macera olmuş, her daim yolunuz da bahtınız da açık olsun inşallah...
Çok tesekkür ederim Esgel.:cat:
Beğenmene sevindim.

hakikaten on numara bir macera olmuş, 930 km ve crf 250 ,gönlüne sağlık emeği geçen herkese teşekkürler,içimiz açıldı doğrusu,selamlar...
Teşekkürler Mesut Hocam. :cat:
Hocam takip edemedim o da geldi bu da geldi yüzlerce insan oldu bu nasıl bir kamptir sabahın 4 ünde tek tabanca yola çık sonra bukadar kalabalık bir kamp harika ��
Diğer kamplarımız gibi burada da kalabalıktık hakikaten Nzm.

Güzel mesaja teşekkürler. :cat:
Süper süper süper başka kelimeye gerek yok.Paylaşım için teşekkürler.
Güzel mesaja ben teşekkür ederim Mcv.
Sitki abi hersey icin tskler oncelikle

Sonra ilk kez sole bir sehir disina cikmakta nasip oldu gerisi de gelir insallah
Guzel insanlar tanimaktan cok mutlu olduk cok cok selamlar
Seninle tanışmak çok güzeldi Awesomee. :rendeer:
Umarım sonraki kamplarımızda, gezilerimizde görüşmek kısmet olur. :cat: