yedek parçası en ucuz scooter

Merhabalar,
Arkadaşlar yedek parça fiyatları ve bakım hizmetleri en ucuz scooter hangisidir.

Uzun zaman olmuş topic açılalı ,kimse cevap vermemiş iyide oldu bugüne kadar ak kara belli oldu ben Mondial 15O HS kullanıyorum. Aynı fabrikanın Benzeri bir çok motor piyasaya girdi. 150 serisinin parçaları nerdeyse birebir aynı fiyat alternatifi çok.

En ucuz yol bence scooter almamak.Çünkü bir kaç sene sonra zart-zart gaza yüklendiğinde gelen zırıltılar scooterda her zaman morelimi bozmuştur.Motorunu kontrol etmek istesen hiç olmayacak yerde el soksan el girmez anahtar soksan anahtar girmez koltuğu çıkar bilmem ne arka tekeri patlar egzost dahil amortısörleri sök tekeri çıkar akü biter ayak marşı ile bas basmaz zamanla yalama olur dişli sıyırır vitesli olsa tak 2 ye iki kere vurdur çalışsın vs. ben bu yüzden scootera soğuk bakıyorum(Benim Görüşüm)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 senedir neredeye mondial 151 rs kullanıyorrum değişmeyeni yok almayın parası ucu ama almayın

1 senedir neredeye mondial 151 rs kullanıyorrum değişmeyeni yok almayın parası ucu ama almayın

Kaç km desin müdür...?
O kadarda değil senin ki çürük çıkmış 100 bini geçen RS gördüm..
Ama genel olarak haklısın.. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim demiş diye..:cat:

şimdikileri bilmem ama kinetix vardı bende o kadar da problemli değildi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar