kayseri de sizin dükkanı da biliyorum inşallah çay içmeye gelirim Kayseriye gelirsem ilerde
made in japan yazan parça var mı karterde
kayseri de sizin dükkanı da biliyorum inşallah çay içmeye gelirim Kayseriye gelirsem ilerde
made in japan yazan parça var mı karterde
şimdi bizim keihin sahtemi gerçek miama bi arkadasım kuba en iyi karbüratör sistemini kullanıyor demişti sırf onun için gittim kuba yı aldım ve nerde bi 125 cc çinli görsem memnun degilim diyo allaha sükür ben memnunum
![]()
zaten benim Öyle Bi ön yargım yok abi binilsin diye yapıyolar.bakarsan bağ bakmazsan dağ olur meselesi buda.Ybr ye bakmazsan oda çinlinin verdigi butun arızaları verir.
@Ünlümotor
anladım abi. krank 2 çeşit satılıyor ondan dedim abi bir japon malı krank 400 lira çin malı krank 150 lira 2 si de ybr servisinde. yine de dediğin gibi japon parçaları muhakkak vardır öyle çok adi bir motor değil.
aynen öyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 PM ----------
400 tl olan blenzer sistemi var 150 yok
balansör mı var titreşim için .
TOplam edindiğim bilgilerere göre ybr zaten Japon motoru fakat cinde üretime geçtigi için China yazıyo yazma sebebi budur fakat parçaları japon dur.Kafana hiç srou takılmasın bu konuda rahat ol.
peki abi made in japan hangi parçalarda yazıyor
Yedek parça olarakta japon chine diye ayrımı var@Ünlümotor
anladım abi. krank 2 çeşit satılıyor ondan dedim abi bir japon malı krank 400 lira çin malı krank 150 lira 2 si de ybr servisinde. yine de dediğin gibi japon parçaları muhakkak vardır öyle çok adi bir motor değil.