Ybr'le ilgili 3 soru

şimdi bizim keihin sahtemi gerçek mi :D ama bi arkadasım kuba en iyi karbüratör sistemini kullanıyor demişti sırf onun için gittim kuba yı aldım ve nerde bi 125 cc çinli görsem memnun degilim diyo allaha sükür ben memnunum:D

kayseri de sizin dükkanı da biliyorum inşallah çay içmeye gelirim Kayseriye gelirsem ilerde
made in japan yazan parça var mı karterde

sanırım motordan anlıyorsunuz motor indirildiğinde blohun sağ alt yağ tahliyesinin orada yazar bu arada boya falan rulman lar çindir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:45 PM ----------

kayseri de sizin dükkanı da biliyorum inşallah çay içmeye gelirim Kayseriye gelirsem ilerde
made in japan yazan parça var mı karterde

sıcak çayımız her zaman vardır istediğiniz zaman

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 PM ----------

şimdi bizim keihin sahtemi gerçek mi :D ama bi arkadasım kuba en iyi karbüratör sistemini kullanıyor demişti sırf onun için gittim kuba yı aldım ve nerde bi 125 cc çinli görsem memnun degilim diyo allaha sükür ben memnunum:D

bir resmini çekebilirsen yardımcı olurum

Yahu bu çin malı muhabbeti hiç bitmeyecek. :pr:
Çin mühendisleri, fabrikaları, isterseniz en kaliteli ürünü yaparlar,
İsterseniz, en kötüsünü...

Yani siz ne isterseniz, nasıl isterseniz onu yaparlar.

"Çin malı kötüdür, kullanılmaz" önyargısından kurtulalım artık. :bounce:

@Ünlümotor
anladım abi. krank 2 çeşit satılıyor ondan dedim abi bir japon malı krank 400 lira çin malı krank 150 lira 2 si de ybr servisinde. yine de dediğin gibi japon parçaları muhakkak vardır öyle çok adi bir motor değil.

Son düzenleme:
zaten benim Öyle Bi ön yargım yok abi binilsin diye yapıyolar.bakarsan bağ bakmazsan dağ olur meselesi buda.Ybr ye bakmazsan oda çinlinin verdigi butun arızaları verir.

zaten benim Öyle Bi ön yargım yok abi binilsin diye yapıyolar.bakarsan bağ bakmazsan dağ olur meselesi buda.Ybr ye bakmazsan oda çinlinin verdigi butun arızaları verir.

aynen öyle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 PM ----------

@Ünlümotor
anladım abi. krank 2 çeşit satılıyor ondan dedim abi bir japon malı krank 400 lira çin malı krank 150 lira 2 si de ybr servisinde. yine de dediğin gibi japon parçaları muhakkak vardır öyle çok adi bir motor değil.

400 tl olan blenzer sistemi var 150 yok

TOplam edindiğim bilgilerere göre ybr zaten Japon motoru fakat cinde üretime geçtigi için China yazıyo yazma sebebi budur fakat parçaları japon dur.Kafana hiç srou takılmasın bu konuda rahat ol.

balansör mı var titreşim için .

balansör titreşim için diğeri krank kolu ağırlıkları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 PM ----------

TOplam edindiğim bilgilerere göre ybr zaten Japon motoru fakat cinde üretime geçtigi için China yazıyo yazma sebebi budur fakat parçaları japon dur.Kafana hiç srou takılmasın bu konuda rahat ol.

+10 katılıyorum

peki abi made in japan hangi parçalarda yazıyor

Tek tek hangi parçalarında yazdıgını hatırlamıyorum ama hatırladıgım zincirinde jantta sanırım japan yazıyor
@Ünlümotor
Yedek parça olarakta japon chine diye ayrımı var

Son düzenleme:
Ozaman yamahaya binilmez arkadaşlar diğer motorlarını neden cinde yaptırmıyor ybr alacak adam gariban hesabı çinde yaptırım diğer yüksek cc leri japon imiş valla taktik güzel.

ya arkadaşlar herhalde çinde yaptıracak en kral işçi 50-60$ a çalışıyor gidip bize aylık 1.000 lira verip(adam başı) motormu yaptıracak firmaları salak zannettiniz herhalde sen kalite yap dersen kalite yapacak kalitesiz yap dersen kalitesiz yapacak geçen sene istanbul a çinden 2 tane vapur alındı şimdi vapura binmeyelimmi çin malı bu batar filan ne olur ne olmaz diye

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

my.php

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar