ybr125'mi cbr125'mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamahaybr125' Alıntı:
Bu iki motosiklet arasındaki farklar;
- bir tanesi gururlu bir commuter, digeri ise ezik bir supersport
- bir tanesi yamaha digeri honda

bence burada belirleyici unsur senin oturdugun yerde(zannedersem Tekirdag) bu iki motosiklet firmasinin bayisinin varligi ve kalitesi. Iki bayi ile de gorus hangisini gozun tutarsa onun motosikletini al.

Unutma 2 si de sonucta 125 cc ve esit beygir gucune sahipler.

super sport olması dışında 6 vites, su soğutmalı,ve arkada disk fren olması daha önemli fiyat farkı çok gerçi ama değermi bilmiyorum.

birde istanbul sirkecideki bayilere gittim tekirdağ merkez uzak kalıyo. yani adamlar kendi malını kötülüycek hali yok ikiside kendilerine haklı sebepler buluyor.

Son düzenleme:
Paşa keyfine göre al ama ben olsam YBR alırdım çünkü bence CBR o parayı hak etmiyor.

bende ybr alırdım, arazidede yolda da çekinmeden kullanırdım.hem sonra ybryi düşürdüğümde çok fazla masraf çıkarmaz. ama cbr 125 öyle değil grenajları dünyanın parası .bende para çok önemli değil diyorsan,cbr 125 al derim keyifle kullan.gerçi ikiside çok güzel makinalar.ama benim tercihim ybr 125 olurdu.

Tabiki cbr 125 ama ben ilk aşamadayım ve bütçem kısıtlı diyorsan
kymco ck 125 al hem ucuz hem ilk aşama için sağlam bir model

ohooo adam forumdan uzaklaştırılmış 2 sene öncenin konusu şuan belki de 600 cc motora biniyor hala cbr 125 diyosunuz:queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
cbr 125 super sport sınıfına girmeyen zavallı bi makinadır kimse kusura bakmasın kötü bi motor değildir kalitelidir ama çok saçmadır 4 zamanlı ve hantal olması ayrıca okadar rahatsız olmasına değmez 2 zamanlı olsaydı muhteşem olurdu ozamanda honda 10bin ytl ye satardı

bence ybr al rahat et

bencede cbr iyi ama bıraz pahalı en ıyısı ybr al hem bakımı ve ydek par cası da cbr ye goe da ha ucuz:bounce:

YBR MOBILET GIBI MOTOR ! C B R N I N G O R U N U S U Y E T E R N E oyle Bısıklete Motor takmıslar YBR Ortaya cıkmıs ...

Ps!

bence ; arkadaşlar cbr 125 kendini kanıtlamış bir racing tipi bir motor dğer 125 liklere benzemez ve bu motor sıvı soğutmalı , 6 vites bece cbr 125 en iyisi :bounce:

duymadınız herhalde adam pederbank dedi bi düşse ne olucak pederbank buna ne yapar biliyormusunuz hemen haciz koyar sonra elindeki motordan da olur cbr alırsa haciz gelir ama ybr alırsa hiç bişe olmaz benzin parası der geçer haksızmıyım..!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar