YBR125'lerle Marmara ve Kuzey Ege 1200 km. Bölüm-1 Edirne

tek kelime ile mükemmel gezi olmuş

vallahi helal olsun bi an eski Ybr'm aklıma geldi içim bi tuhaf oldu yaa :(

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar muhteşem bir gezi paylaşım.resimler,anlatım,herşey mükemmel.eliize,türeğinize,tekerinize sağlık.teşekkürlerimi bir borç bilirim.sevgilerimle.

dostlarım gezi bayagı eski ama güzel tanıtmışsınız,güzelde gezmişsiniz elinize ayağınıza sağlık.:rendeer:

tebrikler, kazasız belasız nice geziler dilerim, paylaşım için teşekkürler

Helal olsaun diyorum sizin gibi motorculara her zaman saygı duyarım çok başarılı bi gezi olmuş. Tebrikler

tşkler güzel paylaşım olmuş abi :)
Komutanımızın CBR 125 İle mükemmel gezini görünce şaşırmıştım :)
Buda ybr 125 ile ayrı bir kare oluşturdu :)

Üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen hala yorum arkadaşları gördükçe hakikaten iyi bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Bizde bu geziye çıkarken rota belirleme ve gidilecek özel yerleri ilk önce forumlardan gezi yazılarından kararlaştırdık. Sonrasındada gittiğimiz her yerde ilk iş ya belediyeye ya da turizm bürolarına gidip broşür ve bilgi aldık. Çok keyifliydi, çok zevk aldık. Herkese tavsiyem motosiklet özgürlüğünü bu tarz gezilerle taçlandırması. Motorunuzun ne olduğu değil nerelere sizi götürdüğü önemli.

dostum ayanıza güzel gezmişsinişz resimler için teşekkürler özellikle k.kuyu altınoluk ve akçayiçin burna tütm üş oralar valla haziranda ordayımmm ahbee altınoluka ahh teşekkürler

hortlatan arkadas saolsun gercekten guzel bı gezı.fotolarda cok ıyıymıs.paylasım ıcın tesekkurler.

Üzerinden bayağı bir zaman geçmiş olmasına rağmen yapmış olduğunuz bu gezi için sizleri tebrik ederim.Hakikaten anlatımıyla, fotoğraflarıyla güzel bir gezi olmuş.Umarım daha nice geziler yapma fırsatınız olur.

gezen gezene
kac sene gecmiş ama güzelliğinden ödün vermemiş
herkesin bayramı mübarek olsn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar