YBR125'lerle Marmara ve Kuzey Ege 1200 km. Bölüm-1 Edirne

YBR ile şimdiki planım uzun bir doğu turu. Eğer YBR bu gezimde de sorun yapmazsa (ki yapmayacağını ve üstesinden geleceğini düşünüyorum) tamam ideal 125 cc dir diyeceğim ve buradanda cümle aleme ilan edeceğim. Şu ana kadar beni üzen bir sorunu olmadı. Fakat yeni motorumun (o da YBR) üzerindeki lastikler hiç güven vermedi. Yola çıkmadan bir lastik operasyonu şart.

ama çok kıskandım bu tam benlik bir gezi hayran kaldım tebrik ediyorum darısı başıma. devamını da bizimle paylaşmanızı isterim.

evet ismim A2 EHLİYET neden mi çünkü ehliyet dağıtıyorum ****************************************************diğer ismim kısaca motor delisi veya çılgınlar kraliçesi tanışalım.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzeltilmiştir.»»»»»»
Forum Reklam Kurallarına uymayan bir yazı içerdiği için bu mesaj kilitlenmiştir. Eğer reklam vermek istiyorsanız lütfen site yönetimi ile temasa geçin.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
A2 EHLİYET ardarda cevap yazmazsan iyi olur. forum kurallarını oku bence. ayrıca tanışma başlığı açabilirsin :)

Teşekkürler jasmine. Kıskanılacak bir şey yok. Ne de olsa sende motorcusun demekki seninde gezilerini okuyabiliriz. Tabiki devamı olacak. Tabiki sizinle paylaşıcam. Şu zamansızlık sorununu bir aşayım daha ne gezi planlarım var. Hatta bu kez daha bir profesyonel daha bir planlı olacak inşallah.

abi super olmus bu gezı harıka resımler ve anlatım larıyla gezı tek kelıme harıka

aylar sonra, başlığı bir kez daha okudum.
gerçekten, eşine az rastlanır bir gezi raporu olmuş. ve insanı kalkıp birşeyler yapmaya, kanını kaynatarak, yola çıkmaya kışkırtıyor.
tekrar teşekkürler bremın.:rendeer:

evt ya.. bende daha önce okumuştum ama nasıl yorum yapmamışım hayret.. walla süper olmuş bence.. harikasınız.. motorlarınıza sağlık.. :rendeer:

Gurzan bu mesaji su an yazarken Kirgizistan'dayim. Bu sene eger islerden firsatim olursa motorumu doguya dogru surmeyi dusunuyorum. Nasip kismet bellimi olur. Bu yilki yoldasim sen oluverirsin.

Bawebaran' Alıntı:
Gurzan bu mesaji su an yazarken Kirgizistan'dayim. Bu sene eger islerden firsatim olursa motorumu doguya dogru surmeyi dusunuyorum. Nasip kismet bellimi olur. Bu yilki yoldasim sen oluverirsin.
menuniyetle bremın.:)

çok güzel bir gezi olmuş,o yerleride biliyorum harikadırlar zaten. Tebrikler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bencede güzel gezi olmuş..biraz geç farketsemde:)

inSan kendİ memLeketİnİn deĞerinİ biLmİo ben edİrnede oLduum haLde böLe böLe bİ gezİ yapamadIm şu günde bİ gezeyİm dİyemedİm ama özentİ yaptIm şİmdİ bİ tur yaparIm artIk.:rendeer::rendeer:

Arkadaşlar çok güzel bir gezi yapmışsınız, bravo doğrusu.125 lik motorlarla Bin küsür kilometre yapmışsınız. 2005 yılındı Edirne hariç gezdiğiniz bütün yerleri ben de gezdim. Fotoğraflarınız sayesinde bir kez daha gezmiş gibi oldum. Fotoğraf kaliteniz biraz daha başarılı olabilirdi yalnız.
Yeni gezi ve fotoğraflarınızı heyecanla bekleyeceğim.
Selam ve saygılar
Kazasız sürüşler.

Hocam elinize kolunuza gönlünüze sağlık:rendeer: HARİKAYDI...
Türkiyemin her yeri CENNET parçası.
Özellikle ÇANAKKALEYİ bütün gençlerimizn çocuklarımızn gezmesi destanları doğru olarak okuması öğrenmesi lazım. Sizin gezinizde Bizlere gençlerimize rehber niteliğinde olmuş.
ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar