Ybr125 Modifiyeleri ALanya TeaM

03b44bde7b16ba297728efa959964e94.JPG

Modifiyelerin hepsi alanyadandır. Yorumları göreym :) Kanımca ybrlerden en düzgün modifiye alanyadan çıkıyor.​

Jawalarda genelde önde kornanın oraya bi bez sararlar..
Resimdeki gibi :mrgreen::mrgreen:

bir .. benzememiş bu motorlar. modifiye edecekseniz commuter değil; super moto, racing, cruiser gibi modelleri tercih etmelisiniz.

F54

güzelim ybr ler ne hala gelmiş cruiser modeller üzerinde hoş duruyo modifeye çalışmaları bunlar da apachi işi oluyo

Konu Sahibinin Hiç Yorumu Yok :)
Arkadaşlar Herkesin Kendi Tercihi,
Tamam Buraya Yorum Uğruna Koymuş Ama Nede Olsa Zevk Onun,Motor Onu...

yeni uyandım :) yorumlarınız için teşekkürler benm motorum yok nisanda ybr125 almayı düşünüyorum, eleştiriler bnm için iyi oldu, motor aldığımda modifiye yaparken aynaları kesinlikle sökmem, amortisörler baya inmiş farkındaym yorumlarınızı görmek için açtım konuyu, 140 anca yapar fln demiş bi arkadaş, bu motor race deil ki 125lik motor amaç görüntü ve güvenli sürüş, 125lik motordan 200km hız istenmez galiba? iyi forumlar

:queen::queen::queen:

Ben artik girmiyorum böyle konulara :cherry:
Akillandim.. :bounce:

Ama neden yalan söyliyeyim benim hosuma gitti..
Nemi hosuma giden???
Egsoz lar harika..
Benim Matorda bile böyle kalini yok.. :pale:

Komsumda bir Ninja var..
1 litrelik sanirim..
300 km/h falan gidiyor diyor..
Onun eksozu bile bukadar kalin degil yahu.. :farao:
Birde bana hava atiyor matorum 300 den hizli gidiyor diye selepsiz..

Resimdekiler masallah fabrika bacasi :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:12 ----------

Senin yazdiklarini okuyunca eyvah eyvah filmi aklima geldi.. :cherry:

Can yelegi yok
Radar reflektörü yok
Sancak iskele lambalari calismiyo
Denize elverislik belgesi yok

Motoruda yok bunun..

Hüseyin hemen satiyon beyaaa
:p

Abi ne yapalım ybr nin egzozu orjinalden kalın :cherry:

Motorları bende beğenmedim mundar etmişler.

yeni uyandım :) yorumlarınız için teşekkürler benm motorum yok nisanda ybr125 almayı düşünüyorum, eleştiriler bnm için iyi oldu, motor aldığımda modifiye yaparken aynaları kesinlikle sökmem, amortisörler baya inmiş farkındaym yorumlarınızı görmek için açtım konuyu, 140 anca yapar fln demiş bi arkadaş, bu motor race deil ki 125lik motor amaç görüntü ve güvenli sürüş, 125lik motordan 200km hız istenmez galiba? iyi forumlar

Ybr'nin orjinal hali bu resimdekilerden çok ama çok daha güzel..
O güzel duruşu asaleti bozmak hiç hoş bi davranış değil..
Orjinalinr daha güzel bi gözle bakılıyor. :wiinkk::wiinkk:

teşekkürler arkadaşım, bana daha güzel geldi bu motorlar :) zevkler tartışılmaz

dostum şöyle yapalm, sen bana bi tavsiyede bulun ben ybr 125 alıcam 1. veya sonuncu resimdeki gibi yapmayı düşünüyorum onlara ek olarak amortisörleri kaldırmak lazım biraz,aynayı da taktık başka ne gerekli ? tavsiyeleriniz nelerdir. bu şekilde bnm hoşuma gidiyyor, özellikle 1 resim biraz daha güzel senn fikrin nedir ?

kardeş birinci resimdeki gibi cantlara şerit çek tamamdır bence gerisi boş tabi bir iki şeyde yapabilirsinde her zaman sade motor daha iyidir benimde yalan değil lastiklerde panter vardı hepsini çıkardım şuan sade biniyorum

dostum ben aldıktan sonra biraz öne yatırasım var, 2 jantlara şerit çekicem,3 m direksiyon,4 belki çift egzos yapabilirm görüntü güzel duruyor,zenon far,aynalar takılı güzel olur diye düşünüyorm

dostum ben aldıktan sonra biraz öne yatırasım var, 2 jantlara şerit çekicem,3 m direksiyon,4 belki çift egzos yapabilirm görüntü güzel duruyor,zenon far,aynalar takılı güzel olur diye düşünüyorm

1 önünü indirmeni tavsiye etmem sebebine gelince tak tak diye vuruyor
2 jantlara şerit çekebilirsin
3 m direksiyonu takmana birşey demem ama aynalar mutlaka olsun
4 çift egzos yapacaksın kardeş de bir yararı yokki bence sade daha güzel duruyor birde alanyadaysan ikinci egsozu polis durdurursa söktürüyor burada tavsiyem yapma derim

yamaha bu motorlara el koymalı!!!

alırsan sakın kurcalama orjinal kalsın, önü düşürürsen yol tutuşu ve ağırlık dengesi değişecek jant şeridi motor renginde olursa hoş durur, başka bişey yapmak hem motora hem kesene zarar

bir de şu açıdan bakalım, o tarz değişikliklere harcayıp kazanacağın statü yerine kendine koruma ekipmanı al emin ol daha fazlasını kazanırsın (en başta sağlık ;) )

yav arkadaş bu modifiye değil apachilik bide şu fara neden şapka takarlar okadar komik oluyoki:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar