Ybr125 Modifiyeleri ALanya TeaM

e22e7436c51cb2d80c3528213995af47.jpg

99f52b3033e98e3c17333f80518aaeb8.jpg

07901791605949c524994f9783a9df86.jpg

f956391a9c0b9929ec5f2e74af174db6.jpg

65110b377a9e76678baaa64bb3b003b8.jpg

12165016f43e1a8a32cd56984ab8ed97.JPG

03b44bde7b16ba297728efa959964e94.JPG

Modifiyelerin hepsi alanyadandır. Yorumları göreym :) Kanımca ybrlerden en düzgün modifiye alanyadan çıkıyor.​

şu basık motorlara nasıl biniyorlar hayret heleki türkiye gibi yolları bozuk memlekette.

far ve göstergeleri sökülerek oraya daha güzel durabilecek bişiy uydurulabılırde aslında,
hem daha hızlı gider hemde görsellik biraz daha artabilir...

Aynalar yok, üstelik amortisörler de 3 cm kalmış.
Yarına güzel muhabbet döner burda takibe alıyorum :mrgreen:

Başlık açtığınıza göre fikir merak ediyorsunuz sanırım, yoksa bilgisayardaki resimlerinize de bakabilirdiniz oturup.

Eleştriye açık değilseniz veya fikir merak etmediyseniz bu kısımdan sonra yazdıklarımı okumayınız..

Fikrimce çok kötüler. Beyaz yanaklı lastiklerle fayton gibi durmuş motorlar. İnik amortisörlerle ise deve gibi çökmüşler gibi bir intiba oluştu bende. Hele ışıklı olanı tam facia. Resmen iki tekerli umumhane gibi olmuş motosiklet. Karizma uğruna aynaların söküldüğünü düşünüyorum ki onlarsız zaten motosikletlikten çıkmış hilkat garibesine dönmüşler..

Kusuruma bakmayınız yorum istediğinizi düşündüm. Selam ederim.

Ayrıca daha geniş analitik çözümlemeler için aşağıdaki başlığa bakabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...riler-duyurular/85464-apaci-ve-karsiligi.html

ayna yok ,kask yok (kask taşıyanda koluna takıyor zaten öyle daha karizma oluyormuş), amortisörlerde esneme yok .......... ne var peki _?

Başlık açtığınıza göre fikir merak ediyorsunuz sanırım, yoksa bilgisayardaki resimlerinize de bakabilirdiniz oturup.

Eleştriye açık değilseniz veya fikir merak etmediyseniz bu kısımdan sonra yazdıklarımı okumayınız..

Fikrimce çok kötüler. Beyaz yanaklı lastiklerle fayton gibi durmuş motorlar. İnik amortisörlerle ise deve gibi çökmüşler gibi bir intiba oluştu bende. Hele ışıklı olanı tam facia. Resmen iki tekerli umumhane gibi olmuş motosiklet. Karizma uğruna aynaların söküldüğünü düşünüyorum ki onlarsız zaten motosikletlikten çıkmış hilkat garibesine dönmüşler..

Kusuruma bakmayınız yorum istediğinizi düşündüm. Selam ederim.

Ayrıca daha geniş analitik çözümlemeler için aşağıdaki başlığa bakabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...riler-duyurular/85464-apaci-ve-karsiligi.html

:queen::queen::queen:

Ben artik girmiyorum böyle konulara :cherry:
Akillandim.. :bounce:

Ama neden yalan söyliyeyim benim hosuma gitti..
Nemi hosuma giden???
Egsoz lar harika..
Benim Matorda bile böyle kalini yok.. :pale:

Komsumda bir Ninja var..
1 litrelik sanirim..
300 km/h falan gidiyor diyor..
Onun eksozu bile bukadar kalin degil yahu.. :farao:
Birde bana hava atiyor matorum 300 den hizli gidiyor diye selepsiz..

Resimdekiler masallah fabrika bacasi :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:12 ----------

ayna yok ,kask yok (kask taşıyanda koluna takıyor zaten öyle daha karizma oluyormuş), amortisörlerde esneme yok .......... ne var peki _?

Senin yazdiklarini okuyunca eyvah eyvah filmi aklima geldi.. :cherry:

Can yelegi yok
Radar reflektörü yok
Sancak iskele lambalari calismiyo
Denize elverislik belgesi yok

Motoruda yok bunun..

Hüseyin hemen satiyon beyaaa
:p

Son düzenleme:
Zalımca bu. Eğitimsizlik, köyden kentte hızlı göç ve kent yaşamına uyum sağlayamamanın verdiği bütün laçkalıkla ortaya çıkan şey bu,"Zalımlık" İstanbulda çoklar bütün büyükşehirlerde çoklar hatta...
Tofaşlarla drift yapanda bunlar, karşılıksız aşık olup sonra milletin karısına kızına laf atanda bunlar...
Kızmayın bana genelleme yapıyorum ama biliyorsunuz ! Haklıyım:) Burası bir motorsiklet forumu ama bu yazdıklarım yerli ve zamanlı.. Oturduğum yer nedeniyle böyle tiplere dayanamıyorum, hoş göremiyorum... Darıldıysanız affola, ama sözün gerçeği budur...

Çok seviyorum böyle tipleri yahu.

Motora çok bişey yapmış sanki kasım kasım kasılmış orada.

Motosikletten anlamayan 200+ gidiyo sanar. :cherry:

140 bilem zor görür onlar. :queen:

Çok seviyorum böyle tipleri yahu.

Motora çok bişey yapmış sanki kasım kasım kasılmış orada.

Motosikletten anlamayan 200+ gidiyo sanar. :cherry:

140 bilem zor görür onlar. :queen:

140 ı anca yokuş aşağı belki görür oda mopedciler gıbı motorun üstüne yüzüsdü yatarsa D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:07 ----------

beyler b.kunuda cıkartmayın hoşunuza gitmeyen herkesı apaçi ilan edeceksınız bole gıderse o adamlarda sızı begenmıyor sızde apaçisiniz ozman .bu kör bi döngü kurcalamanın anlamı yok .. tofaşa binen adamlarıda apaçi ilan ettınız .bize tofaşa bınıyoz nolmuş yanı .hoşunuza gıtmıyosa verın 15 bın tl hondaya bınelım . 06 mju 06 youtubeye yaz ızle bakalım helal olsunmu dıceksın apaçımı dıceksın

Aaaa şimdi bakın size bi olay anlatayım MT'de saygı duyduğum abilerim

50 metre içinde 25 kere aragaz vermezsen,
Koltuğun en ucuna oturup ayaklarını aşağı doğru büküp sürmezsen,
50 metrelik mesafeda aragaz çekerken sağında solunda bana kim bakıyor diye bakmazsan,
Kask takarsan
Motorda disko ışıklandırma sistemi olmazsa,
MOTORCU DEĞİLSİNDİR ( ! ) :)

abi ben bu amortisörleri inik nasıl sürerler bilemiyorum benim motorun amortisöründe bir şey vardı mecburen sanayiye kadar inikdi bu şekilde tak tak vura vura sanayiye vardım abi içim acıdı yani allahdan 1 kmydi gittiğim başkada yorum yapmayacam arkadaşlar yapmış zaten

bu tiplerden artık sıkıldım resmen yaa dün gecenin 11 kız arkadaşım işten geç çıktığı için almaya gittim hava soğuk olduğu için motosiketim yoktu (tabanvay yani ordan da taksi) neyse taksi beklerken bi tip arkamızdan geçti ama 3 metrede 2 kere egzost u patlattı hani şekilş oluyo ya allahın ybrsinden egozst alev attı yaa arkadaşlarıda arkadan bağırıyo vaay bilmem ne falan arkadaş çevreni düşün biraz kız arkadaşım resmen fırladı havaya o sesi 2 kere duyunca silah atıldı zannetti gecenin yarısında olcak işmi hemde mahalle arasında bildiğn öküz kır apaçi aklınıza ne geliyosa uyar böle tiplere söylenebilir yani bu yüzden böle motoru olun cuplara ybrlere kt agk vs tarzı motorlara modifiye yaptım diyipde foruma resim koyup forumu boşu boşuna batırmaya gerek yok modifiye değil ki bu 2 sticker yanak led tamam bune böle zevksiz bence artı gereksiz bi konu eskiden gerçekten forum sitesiydi teknik vs herşey konuşulurdu ama şimdi apaçi dedikleri kişilerin modifiye anlayışıyla dolu boş bi site olma yönünde insanların neden burdan üyelik sildirdiği belli neyse işin özü berbat omuşlar eleştiri sordun söledim yargılamak zorunda değilsin yarası olan gocunur

yemin ederim böyle motor mu yapılır kardeş ya.şu alanyada hala bu yanak işi devam ediyor o yanaklar 70 li yılların klasik motorlarına takılır o koruma demirleri falan hep bnm bildiğim jawaya takılır.
ybr nin orjinal spor hali bundan daha güzel ilk resimdeki yine güzel ama diğerleri dede motoru olmş:SS:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar