cbf al derım tanıtımı ızledım harıkaa moto r bencee ybr yı sürdüm o kadar gzl diil
Babacan naptın ya, ybryi Allaha yakın yapma, hiç belli olmaz valla bu işler, ybr kendini kanıtlamış kusura bakma ama hondanın adı olabilir ama Yamaha neyin adı?2,900 yt anahtar teslim ayrıca teknoloji olarak önde .. ybr ile kıyaslanacak bir motor deil enduro touring tarzında küçük cc li bir afet.. ybr almak istiyordum deli gibi fakat artık işim olmaz...YBR ALLAH a yakon benden uzak olsun
işte birçok kişinin dedigi kapalı bir kutu nasıl oluyorda 1-2 yılık kullanılmıs bir motorla daha yeni çıkmış ve birkaç kişinin sadece 50-100 km yol yaparak aynı 2 yıllık motor gibi fikrim budur diyebiliyor şaşırıyorum.
Honda cbf 150 ilk önce satılmalı kullanıcılar kullanmalı durdugu yerde bir düşmeli zamanla kullandıkca bakıma gitmeli neler problemli neler iyiymiş ozaman denir.Tamirciler bir altına yatmalı parça degişmeli anlatmak istedigim zaman geçmeli.Bir avrupalı kaba taslak direk işte motorum demez yeni çıkan bir motora , ha paranız çoksa ve banane yaa ben riske girerim risksiz hayat olmaz ben bundan zevk alıyorum diyorsanız alırsınız hiç bir insanın fikri olmadan ya tester siz olursunuz yada başkası olur siz gönül rahatlıyla sonra alırsınız.
heryere kopyaladım bu yazıyı. motor beni deli etti![]()
arkadaşlar bugün akşam saat 20.00 da konya bayisine cbf150 ler geldi. montajını bekledikten sonra saat 21.00 da motorlar hazır oldu. biz de konya honda bayisinin sahibi mehmet şirin sayesinde motorları test ettik![]()
öncelikle cbf150 asla ybr nin rakibi değil. cbf150 yi kullananlar ybr derse anca kendini kandırır. mükemmel sessiz bir motor. çalıştığını zor duyuyorsunuz. sürdüğüm motor sıfır olduğundan hız yapamadım fakat 60 km/h ile giderken öndeki rüzgarlık sayesinde rüzgar hiç gelmiyor yüzünüze. vitesleri çok yumuşak geçerken ses gelmiyor. 5 vites ve 3 viteste 30km/h gibi hızlarda titremiyor bile motor. koltuğu çok rahat ve iki kişi çok rahat şekilde oturabiliyorsunuz. sürüş konforunda bence bu sınıfta lider olacak gibi. yolda resmen akıp gidiyor.
özellikle yakından ilk gördüğümde bu kadar büyükmüymüş dedimakşam olduğu için fazla resim çekemedik.
son olarak bir yorum yapacaksak tek kelimeyle dört dörtlük bir motor. birkaç hafta sonra heryer cbf150 olacak bence :cat: ayrıca cbr125 alan bir arkadaşım keşke bekleseydim de cbf150 alsaydım dedi.:mrgreen:
bu da arkadaşım soner (clawman) beraber test ettik motoru. ikimizde hasta olduk motora.:cherry:
ben de cbf250 ile ikisini yanyana görünce özellikle fiyatlarını gözönüne alınca cbf150 almaya karar verdim.:cat: inşallah alacağım:wiinkk:
2,900 yt anahtar teslim ayrıca teknoloji olarak önde .. ybr ile kıyaslanacak bir motor deil enduro touring tarzında küçük cc li bir afet.. ybr almak istiyordum deli gibi fakat artık işim olmaz...YBR ALLAH a yakon benden uzak olsun
tamam o senin kendi görüşün. yarın birkaç kişi alırda memnun kalmazlarsa nooolacak? seni hatırlarlar bol bol....
hondayla alakası olmayan motoru neden övüyosunuz? Kendi ürettiği motora servis vermeyen kabul etmeyen (kinetix) hondadan bahsediyorum......
Yarın cbf lerde aynı olursa burada aman çok güzel tavsiye ederim diyen arkadaşlar diğerlerinin yüzüne nasıl bakıcak????

arkadaşım ben burda cbf150 hakkında kişisel görüşlerimi belirttim. burada herkes iyi ya da kötü diyor. bu da benim görüşüm. senin kinetixine bayi bakmamış. getir konya bayisine baktırayım motoruna. bayinin suçunun bana yüklemişin resmen:farao:
ayrıca kinetix basit bir motor garantisi de bitmiştir. heryerde yaptırabilirsin. binlerce motor satan bir firmadan birkaç şikayet geldi diye honda almayacak mıyız?
hondayla alakası nasıl yok onu da anlamadım. sen bence servisini değiştir. konyadaki honda servisine başka marka motorları götür. rica et onlara bile bakarlar.
siteden birkaç arkadaş almış. beni de güzel şeylerle hatırlıyorlar. yaklaşımın çok seviyesiz olmuş. forum bilgi fikir paylaşma platformu ben de kendi fikirlerimi yazdım. ne yani fikir yazmayıp sadece video resim mi paylaşalım? ya daçoğu kişi gibi sadece geyik mi yapalım:farao: