dun bi cbf 150 yanima geldi isikta bi kalktik oda ne motor bagiriyo bizim ybr kopmus arkadan nal topluyo cbf 150//
aynen katiliyorum ama ybr su an daha iyi bi konumda
Ben yeni bir cbf150 sahibi olarak bu motorun o kadar tipsiz olduğuna katılmıyorum (tabii kargaya yavrusu kuzgun görünür) Ybr'ye bişey demiyorum, zaten bana bu tip kıyaslamalar hep saçma gelmiştir.Bana YBR küçük geldiği için bunu seçtim hem 150cc. + yeni teknoloji. Şu ana kadar sürüşü de çok rahat, ben iyi ki bu motorla başladım demeye başladım bile![]()
Buyrun fotolar, tipli mi tipsiz mi. Ve tabii ne kadar köfte o kadar ekmek denklemini de unutmamak gerekir![]()
Bence de yorum yapmak için çok erken, bizler sadece ilgili cbf150 topiğinde ilk izlenimleri yazıyoruz.
Ayrıca hep söylerim, yine söyliyim, insanın motoru yokken bahane vermek çok kolaydır, ama cg125'i tip olarak hiç sevmem mesela, fakat ona binen de Honda motosiklete binip mis gibi de deneyim kazanıyor ya da işini görüyor.
Yamaha da Honda'da büyük markalar, kıyaslamak yerine herkes istediğini alsın ve motosiklet keyfini sürsün derim. Tabii ki ybr kendini ispatlamış bir alet, 3 günlük motoru nasıl YBR ile kıyaslayabilirsiniz ki.YBR'si ve CBF'si olan arkadaşlara da sakın gaza gelip sokaklarda kıyas yapacaz diye yarışmayın derim.
Bir de ekleme yapayım, benim bir ybr125'im olsaydı, o motordan sonra zaten en azından bir 250'lik motora geçiş yapmak isterdim. Tıpkı bundan sonra daha büyük cc (Umarım, aksilik olmazsa) düşündüğüm gibi. Ben ve sanırım benim gibi ilk motorunu alan ya da başlangıç yapan arkadaşlar için zaten ybr, cbf farketmez ama boy pos ve tip tercihinizi etkiler. Ben de olduğu gibi. Herkesin zevki farklı değil mi ya.![]()
aynen katiliyorum ama ybr su an daha iyi bi konumda
Son düzenleme: