ybr125 mi cbf150 mi

yani kıssadan hisse sabır küpü kardeşim bana, al apache eşşek niyetine bin diyosun...yanlış mıyım??

yani al makinayı sadece benzinini ve yagını koy bin sırtına git gidebildiğin kadar kapıda motor varmı sorun cıkarırmı düşünme, mi demek istiyosun dedim.

yani al makinayı sadece benzinini ve yagını koy bin sırtına git gidebildiğin kadar kapıda motor varmı sorun cıkarırmı düşünme, mi demek istiyosun dedim.
ne demek istediğin mantıklı ve apache için kesinlikle doğru, ama benzetmenle hiçbir alakası yok dostum:p neyse dostum önemli olan anlaşmak..:bounce:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.ybr ciler,cbf ciler ve apache ciler.%99 apache alıyorum.tek sorun fiyat konusu.onu halletcez artıkın. saygılar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keşke anketli açılsaymış topik net olarak belli olurdu. Ybr diyorum

yaw hangisini istiyosanız onu alın biri honda diğeri yamaha zaten 10.000 km sonra sıkılıp satıcaksınız kafanızı fazla yormaya gerek yok... :p

ben eski bi cbf150 kullanıcısı olarak bişey yazmayacaktım..
çünkü ybr125 ile ilgili bi fikrim yoktu

fakat bu gün bi ark. ın ybr sini kullanmak durumun da kaldım....

sonuç olarak diyorum ki ;

kesinlikle cbf150

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu tartışma sabaha kadar sürer abi!!! ybr'mi,cbf'mi,apache'mi yoksa tabalara kuvvetmi evet en iyisi tabanlara kuvvet abii :p

TVS'nin Hindistan sitesini inceledim şimdi, oradaki apache 160 cc, bizde 150 cc. bu nedir? Başka da bir Apache çeşidi yoktu.
Sabırküpü kardeşim, Hindistan sitesindeki motosikletin Km. saati diğitaldi ve hakikaten tasarım da çok güzel, sizin motosiklet de aynısımı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar