ybr125 mi cbf150 mi

cbf kullanıp satan biri olarak alma derim ybr bilmiyorum ama bence cbf den iyidir buarada cbf yide satma nedenim 96 model titan azdaha geçiyordu beni belki geçerdi yol bitti bende kızdım sattım

cbf kullanıp satan biri olarak alma derim ybr bilmiyorum ama bence cbf den iyidir buarada cbf yide satma nedenim 96 model titan azdaha geçiyordu beni belki geçerdi yol bitti bende kızdım sattım

ybr de kullandım2004 te...2005 yazında sattım...

cbf sahibiyim Ocak ayından beri...km 11.000

2005 te bir ara Honda İnnova aldım...efsane bir cup tır...sattım...neden sattım tahmin et..

Bir İzmit gezisinde 4 defa yakıt alınca tepem attı...125 e rahatlıkla çıkıyordu cbf gibi ıkınarakda çıkmıyodu...uçan bir cup yani anlayacağın...neyse bu nedenle sattım...yani senin Titana geçildiği için sattım demenle benim deposu küçük diye satmam gerekçesi aynı...

bu nedenle sattıysan saygı duyarım ama onun dışındaki eleştirilerini merak ederim...çünkü segmentindeki en iyi modeldir...

cbf150

ybr125

tvs apache 150

kymco ck 125..

olay budur...

cbf deki yan granajlar kuryeleri (yan yatarsa motur masraf çıkarır diye ) tedirgin ettiği için tercih nedeni olmayabilir...

ya bu çok komik bir neden :) Böyle nedenler yazmayın bari :mrgreen: az daha geçecekti o yüzden sattın demek he:queen::queen: birde geçse ne yapardın demekki :p parçalardın belkide :) Ondaki hızlanman ,kilonla alakalı bu anlık hızlanmalar.Bu yüzden motor satılırmı?? :cat::cat: cbf 150 yi kötülemeye çalışmayın.honda kalitesi belli.Sınıfının en rahat motoru şunada cbf 150.Zaten çok performans arıyorsan başka modellere bakıcaksın. Apacheye bakabilirsin mesela ama konforu düşer tabi :cat::cat:

arkadaşlar ben sadece fikrimi söyledim hondanın kalitesi belli sadece görüntüsü bili yeter cbf alman için

bence en mantıklısı cbf çünki 150 cc de daha fazla hız daha fazla güç ama ybr ile aynı yakıt tüketimi mantıklı olanıda bu bence hem ybr bence cbf ye göre çocuk işi cbf ybr nın yanında daha kemikli ve oturaklı gözüküyor ayrıca birisi cbf ile 105 i gecemedim diyor dogrudur ama her zaman sucu motorda aramamalı bence birazda kendinde ara o motor en aşagı 110 yapar düz yolda ya zaten onemli olan hız değil kalite performans üstün servis hizmeti vb.son söz:cbf150 benim tercihim

cbf150 ybr125 adasında kaldım

arkadaşlarım herkese saygılar aranıza yeni katıldım.5-6 sene kadar önce 91 model bi jawa'm vardı.sattımıştım.şimdi yeniden motor alıcam ama araştırdım en son honda cbf150 ile yamaha ybr125 arasında kaldım.hatta pahalı olmasa cbr125 bile düşünüyorum..arada uzun yola çıkacagımıda düşünerekten bana ne tavsiye edersiniz??

Hondanın yedek parça fiyatları pahalı,ama kaliteli rahat motor,ybr'nin yedek parçası ucuz oda kaliteli ama cbf kadar rahat değil tabikiii seçim senin bana sorarsan tecrübede var cbf derim SAYGILAR

Hondanın yedek parça fiyatları pahalı,ama kaliteli rahat motor,ybr'nin yedek parçası ucuz oda kaliteli ama cbf kadar rahat değil tabikiii seçim senin bana sorarsan tecrübede var cbf derim SAYGILAR

düşün bak bunu yazan arkadaş 600 rr ımı verir cbf alırım diyen bi adam :mrgreen: yeni öğrendik bunuda :queen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650

katılıyorum ve uzun yol planın varsa ben de sana rahatlıkla CBF150 diyorum...
:cat:

teşekkür ederim ilginize.hmm peki son sürat olarak değişik değerler verilmiş yani okadar fazla yazılan şey varki allak bullak oldum..

hız motoru olmadığının farkında bilincinde olarak alıcaksın bu makinaları.. en ideali 90 la 80 le gitmektir az yakar çok kaçarını bekleme :mrgreen:

teşekkür ederim ilginize.hmm peki son sürat olarak değişik değerler verilmiş yani okadar fazla yazılan şey varki allak bullak oldum..

Ybr'yi bilmiyorum ama cbf'in rahatça gördüğü hız 110 diye biliyorum,ondan sonra hızlanma yolun eğimine göre değişiyomuşş:)

bende ybr var 1 aydan fazla oldu alalı ben çok memnunun almanı tavs,ye ederim birader ben görünüş açsından aldım yamahayı ve devir saati olayı yüzünden ben çok memnunum cbf daha iyi yada ybr daha iyi demiyorum ikiside iyi motorlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbf150 diyorum...:cat:

Pişman olmassın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar