Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ybr diorummm cunku 150 cc olduguna aldanmayın hız konusunda ikiside birbirine bir üstünlük sağlaayamıo :cat::cat:
aslında 0 km. innova almak var benim içimde, satarken babama, daha büyük ve 5 vitesli motor alıcam diye sattım, ama hergün cg125 e biniyorum iş icabı ve motor 80 den yukarı çıkmıyor kesinlikle. aşağı doğru eğimlerde 130 yapıyor ama onu çin mallarıda yapar, zevkli olanı düz yolda ve rüzgarda yapmak, innova hız ve tork konusunda hepsinden iyi.
Geçen gün 2006 model 15000 de bir ybr ye bindim, 3. viteste 40 ı göremedi. bilmiyorum neyden dolayı olduğunu ama, kesinlikle rodaj dönemi berbat geçmiş bence. ybr den soğudum biraz. bana torku yüksek motor lazım.
Cbf 150 nin torku innovadan %20 daha fazla.
şimdi gidip innova alırsam hemde 0 km. alırsam babama çok ayıp olur, zamanında 3000 lirayı verdirttik, 21 000 km.de 1600 e sattık. hemde 3 gün önce 100 liraya aldığım pirelli lastikleriyle. (eşşek kafalı)
oooff off. artık pişmanlıktan çok korktuğum için cbf ve ybr arasında kalakaldım. honda innovaya yapmadığım işkence kalmamıştı, 200 km mesafeyi 2 kişiyle gittim mesela, bursa yenişehirin dimdik dağlarını çıktığı aklıma geldikçe beter pişman oluyorum sattığıma.
ne sağlam motordu be, 21 000 de hala akü bitmedi, hala ampul patlamadı, hala bir sorun bir masraf çıkarmadı bana, ne güzel motordu, ama işte insan rahat durmuyor, illa ki yeni motor, veya büyük cc istiyor, günden güne