çok iyi durumda ki 2023 model bir dominar "yazılanlara göre " 130 bin tl ye sahibi tarafından " satılsın da kurtulayım " düşüncesi ile satılmış , satan arkadaş artık ne yaşadı ise .
Sıfır aldığım 2022 model Dominar 400ug tur aksesuarlı versiyon olan motorumda yaşadığım sorunları yazayım.
-Stop etme sorunu(tps kaynaklı) motor rölantide bile çalışmıyordu. Tps sensörü değişti düzeldi.
-Stop etme sorunu(kronik) debriyaj çekince ara ara çat diye stop ediyor. Ne ne zaman yaptığı belli, ne de çözümü. Tps değiştikten sonra da devam etti.
-Disk yamulması. Bende arka disk yamuldu. Düz yolda giderken kesik kesik sürtme sesi geliyordu, arka frene basınca da parça parça fren yapıyordu. Disk değişti fakat yeni disk de yamuldu. Kronik.
-Titreşim sebebiyle bir kaç vida kaybettim, onlar tamamlandı.
-Titreşim sebebiyle motor zırıl zırıl ötüyordu.
-Ara ara trip ve saat sıfırlıyordu. Kill switchten kapatınca anahtarla kapatmaya göre daha az yapıyor ama bu da sürekli oluyor.
Bence en önemli sorun 20 dakikalık kullanımdan sonra sağ elde uyuşma başlatacak şekilde garip bir titreşimi var. Elim o kadar uyuşuyordu ki önüme bir şey atlasa fren atamamaktan korkuyordum. Ondan daha titreşimli motorlar da kullandım ama hiç böyle bir şey yaşamadım. Mesela Voge 300 Rally kullandım. Dominardan daha çok titriyordu ancak ne kadar uzun kullanırsam kullanayım hiç elimi uyuşturmuyordu.
Bu yaşadıklarımdan dolayı motorum uzun süre ilanda kaldı. Alıcı bulamadım. Yok parasına bile satılmadı en sonunda takasta verdim kurtuldum.