dostum gres o zincir de durmaz. atar. zincir spreyleri var.. yaglamak için onları kullan
Arkadaşlar zinciri yağlamayı anladık da zincirde katranlaşan yağları nasıl temizleyeceğiz, yani önce aslında zinciri pırıl pırıl yapıp sonra yağlamak lazım ama neyle temizleyeceğiz? Temizleme spreyleri i kerede bitiyor ve bi dünya para, napmak lazım, gaz yağı ile olurmu vs vs, öneriler ne? Tşkler![]()
Wd-40 ise yararmi
Ben önceki gün bauhause den Castrol chain wax adında zincir yağlama spreyi aldım 19 ytl birşey motora çok faydası oldu kesinlikle öneririm.
arkadaşlar gözünüzü seveyim o castrolden bendede var chain vax zincir temizlemedir yağlama değildir:cyclopsan
Dünyanın en iyi zincir yağı:
Motul ChainLube Road PLus PTFE.
30-35 YTL...
Tşkler babacan bilgilendirdiğin için, yalnız yemek için olanımı salata için olanımı?Zeytinyağır:
r:
Üstad emeğine sağlık, süper oldu hafta sonu ilk işim bu. Yalnız ORİGLEr ne demek, yada zincirin hangi halkası biraz bilgilendirsene bizi. Sayg.bir adet fırça .. bir litre mazot sorununu çok çabuk çözecektir. temizlee işlemi uzun sürer .. sonrası için tazikli suyla yıkayıp zicir sıpreyini uygulayın tertemiz kullanın .. yanlız zincir sıpreyi yola çıkacakken kullanılmaz .. zincirden atar .. gece sıkıp sabaha kadar dinlendiriniz ,
wd-40 bir yaglayıcı degildir .. pas sökücüdür.. temizledikten sonra yıkayıp tekrar yaglayın .. ama mazot daha iyidir ... kimyasal wd-40 zincirdeki origleri bozabilir