Ybr nin zincirlerini hangi yağla yağlamam gerekir acaba

arkadaslar ybr125 in zincirini gresle yağlasam bişey olurmu yada değişik bi yağla mı yağlamam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim :rendeer::rendeer:

dostum gres o zincir de durmaz. atar. zincir spreyleri var.. yaglamak için onları kullan

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar zincir temizleme spreyi ile zincir yağlama spreyini karıştırmayın yağ spreyi heryerde bulunmuyor

dostum gres o zincir de durmaz. atar. zincir spreyleri var.. yaglamak için onları kullan

Gectigimiz hafta motosikletimi rodaj sonrasi ilk bakima goturdugumde zinciri yaglarken ustaya ne yaptigini sormustum. Bana gres yagi ile yagladigini soylemisti.

Verdiginiz bu bilgiyi okuduktan sonra sanirim bir dahaki sefere tavsiyenize uyup tercih belirtecegim, cok tesekkur ederim...

Ben önceki gün bauhause den Castrol chain wax adında zincir yağlama spreyi aldım 19 ytl birşey motora çok faydası oldu kesinlikle öneririm.

Arkadaşlar zinciri yağlamayı anladık da zincirde katranlaşan yağları nasıl temizleyeceğiz, yani önce aslında zinciri pırıl pırıl yapıp sonra yağlamak lazım ama neyle temizleyeceğiz? Temizleme spreyleri i kerede bitiyor ve bi dünya para, napmak lazım, gaz yağı ile olurmu vs vs, öneriler ne? Tşkler :)

Arkadaşlar zinciri yağlamayı anladık da zincirde katranlaşan yağları nasıl temizleyeceğiz, yani önce aslında zinciri pırıl pırıl yapıp sonra yağlamak lazım ama neyle temizleyeceğiz? Temizleme spreyleri i kerede bitiyor ve bi dünya para, napmak lazım, gaz yağı ile olurmu vs vs, öneriler ne? Tşkler :)

bir adet fırça .. bir litre mazot sorununu çok çabuk çözecektir. temizlee işlemi uzun sürer .. sonrası için tazikli suyla yıkayıp zicir sıpreyini uygulayın tertemiz kullanın .. yanlız zincir sıpreyi yola çıkacakken kullanılmaz .. zincirden atar .. gece sıkıp sabaha kadar dinlendiriniz ,

Wd-40 ise yararmi

wd-40 bir yaglayıcı degildir .. pas sökücüdür.. temizledikten sonra yıkayıp tekrar yaglayın .. ama mazot daha iyidir ... kimyasal wd-40 zincirdeki origleri bozabilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Castrol sprey zincir yağları çok kalitelidir...İyi yağlar..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar gözünüzü seveyim o castrolden bendede var chain vax zincir temizlemedir yağlama değildir:cyclopsan

Dünyanın en iyi zincir yağı:

Motul ChainLube Road PLus PTFE.

30-35 YTL...

Zeytinyağı :pr::pr:
Tşkler babacan bilgilendirdiğin için, yalnız yemek için olanımı salata için olanımı?

bir adet fırça .. bir litre mazot sorununu çok çabuk çözecektir. temizlee işlemi uzun sürer .. sonrası için tazikli suyla yıkayıp zicir sıpreyini uygulayın tertemiz kullanın .. yanlız zincir sıpreyi yola çıkacakken kullanılmaz .. zincirden atar .. gece sıkıp sabaha kadar dinlendiriniz ,

wd-40 bir yaglayıcı degildir .. pas sökücüdür.. temizledikten sonra yıkayıp tekrar yaglayın .. ama mazot daha iyidir ... kimyasal wd-40 zincirdeki origleri bozabilir
Üstad emeğine sağlık, süper oldu hafta sonu ilk işim bu. Yalnız ORİGLEr ne demek, yada zincirin hangi halkası biraz bilgilendirsene bizi. Sayg. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar