YBR mi dediniz..? Tunning45

Motor güzelde senin değil sanırım ama on numara olmuş...

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

http://img512.imageshack.us/img512/2305/408420dt5.jpg

Bu motorda neler kullanılmış ? yardımcı olurmusunuz.. bu şekil yapmak için ne alıcağız ? depo farklı gibi geldi.. + sakal var başka ? yardımları beklıyorum
Kardeş bu motorda ekstra alman gereken tek şey yanak ve sakal başka hiç bişey yok gerisi motoru yere düşürme işlemidir. Önü gidondan çekiyosun o kadar. Basit ama güzel olmuş bencede.

Motor güzelde senin değil sanırım ama on numara olmuş...

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

Kardeş bu motorda ekstra alman gereken tek şey yanak ve sakal başka hiç bişey yok gerisi motoru yere düşürme işlemidir. Önü gidondan çekiyosun o kadar. Basit ama güzel olmuş bencede.

bu motorda bizim manisamızın motorudur kardeşim.

imag0080q.jpg

imag0082ie.jpg

imag0084vc.jpg

imag0085m.jpg

imag0086p.jpg

imag0123w.jpg

---------- Post added at 05:04 ---------- Previous post was at 04:57 ----------

sarı renk yakısıyor harbiden

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vatandasin biride cbr 250 sini muhtelif kisimlarini sariya boyatmisti bunlari görünce yine o motor geldi aklima zuhaha :) :)

Piyasada Pejo motorları kalmayınca millet bunlara sarmış anlaşılan.

Mademki eleşdiriye açıksınız... Hurda gibi duruyor güzelim motorlar...

Buda benden; Ben çok birşeyiyle oynamadım (Ayna Şart)

sırf şu ybr'leri abuk subuk boyayıp içine ettikleri için yeni kasa ybr almıştım. sonra baktım onun da cılkı çıktı nerde apaçi var çin malı motorları doğanları ve güzelim ybr leri rezil ediyor. bereket artık o apaçiler ybr lerin yakasını bıraktı şimdi driftlerle uğraşıyor. ne renk uyumu ne başka bişey var yazık ediyorlar motorlara.

Modifiyeye abartıya kaçmamak şartıyla bende karşı değilim ama işin çılkını çıkaranlar hakketten olayı ister istemez apachi olayına çeviriyo malesefki.. Bi kaç fotoda benden gelsin şenlensin buralar :)

buda benim prensesim modifiye denilebilecek bişey yapmadım sadece kendi zevkime göre kozmetik değişiklikler yaptım diyelim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

6.fotoğrafdaki ybrnin deposu farklı lütfen bilen ne olduğunu söylesin ya kafayı yicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar