Ybr mi cb mi? CEVAPLAYINIZ

Katılım
12 Ağu 2017
Mesajlar
7
Merhaba Yamaha ybr125 ya da honda cb125e arasında kararsız kaldım. Baslangıc motoru olarak almak istiyorum 2. El temiz alıcam zaten 4 - 5 bin civarlarinda bulabilirsem. Siz hangisini onerirsiniz acemiligi üstünde atip ardindan motoru yukseltmek istiyorum. (Baska onerebileceginiz motorlar varsa da tavsiyelerinizi bekliyorum.)
 
Katılım
21 Mar 2016
Mesajlar
875
İkiside birbirine denk motorlar aslında. İkisinide sürmüştüm eğitimlerde. Bana ybr daha güzel gelmişti.

Genelde hondacı olmama rağmen o grupta ybr daha çok hoşuma gitti.
 
Katılım
1 Mar 2016
Mesajlar
176
Bence ikisi arasında kesinlikle Ybr diyorum. Ama fiyatı biraz kabardı, YS ye de bakabilirsin oda 125 lik yamaha ama daha pahalı.
 
Katılım
1 Nis 2008
Mesajlar
88
Motosikleti
NC750X '22
YBR'yi 11.000, CB'yi şimdilik 28.000 km kullandım, kısa vadede denk motorlar olsalar da şimdi yeniden alacak olsam YBR derim. Ama diğer tavsiyelere de bir bakın, YS (enjeksiyonlu) ve CBF150 de güzel alternatifler.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst