Ybr mi ? Apache mi ? Hunk mı ?

performans=hunk>apache>ybr
konfor=ybr>apache>hunk (titreşim yüzünden sıralama böyle oldu kimse hunk ve apache titremiyor yaaa demesin bindik sürdük titriyor aletler.)
sağlamlık = ybr>apache (hunk ne kadar sağlam bilmiyorum, O yüzden yazmadım.)
şekil=apache>hunk>ybr (ybr harbi tipsiz kalıyor yanlarında )
Güçlü olanı hunk alınabilitesi yüksek f/p motoru az titriyor biraz vida döker , loctite sürer takarsınız düşen vidaları sorun kalmaz.
şekil apache açık ara önde benim gözümde özellikle siyah zeminli göstergesi çok hoşuma gidiyor :)
sağlamlık deyince mihenk taşı ybr dir. Yağını eksik etme evereste çık ki çıkmıştır , al pasaportu Japonya'ya git ki gitmiştir de (23000 km gidilmiştir , nette mevcut),Tak çantaları dünya turuna çık ki çıkılmıştır , yolda sen durana kadar durmaz.
Ben kuryeyim ybr lerin çektiğini bir bilseniz o aletlerin dili olsa ama gıkını çıkarmazlar,ama güçsüz ve çelimsizdir işte umarım açıklayıcı olmuştur , 3nü de deneyin içinize sineni alın.

arkadaşım hakaret etmek istemiyorum ama bak adamın yorumuna! başlıkta 3 motor var fakat bu motorlara binmemiş belliki çünkü altımda cılız kalmasın diyor.

bu koşula göre ybr elendi benim güzel arkadaşım.

ybr seçeneklerde yok.

Hakaret etmek istemiyorum demişsin de edemezsin zaten, bunu bil. Klavye delikanlılığı da yapmaya çalışma. Başlığı açan, seçeneklere Ybr de yazmış; hala anlamadıysan zorlama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar