Kim ne derse desin, ybr-cbf satış rakamları ortada, yaptıkları km ortada, ne sıklıkla tamircilere gittikleri ortada.Evet ülkemiz için pahalı, ama değer.
Bence Yamaha ve Honda stok yapıp, daha en az 2 yıl sıfırını satmaya devam edecek ve satacakta.
Bahsettiğin motorların hepsine bindim, yaşınız kaç bilmiyorum ama ben Hero ya çook uzun yıllar önce de bindim, o zamanlar en çok kıpraşımından rahatsızdım, aradan geçen zamana rağmen hala bence tam olarak geçmedi bu sorun. Ha Hero alacaksan bence en alınası modeli de Hunk tur. o ayrı.
Ben 2008 de diğer motorumun birini satmaya gittiğimde, satacağım motor ve şimdiki Ybr ile gitmiştik, alıcı arkadaşın yanında Tvs bayii bir arkadaşı vardı, o bayi o zamanlar bana sıfır Tvs ile takas önermişti benim motora, kabul etmedim, alan kullanan arkadaşlarım vardı, hepsi en fazla 15 bilemdin 20 bin bindi, sonra en fazla yarı fiyatına ellerinden çıkardılar. Belli bir km den sonra, diğer muadillerine göre daha çok tabiri caizse dökülüyor.
Bakın ne Tvs ne de Hero ya pis-kaka demiyorum, ama bence hala ''total'' de Ybr ye Cbf e rakip değiller, +4-5 hp den çok daha önemli hususlar var.
Ne kadar eskidi, çok pahalı, güçsüz dense de Ybr ve Cbf bu memleketin Tofaş ıdır.