YBR ile 2210 km ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Turgut çok güzel bir gezi yapmışsın Yalnız şu beyaz yapraklı bitkiyi merak ettim. Ben mi göremedim? yoksa sen o fotoyu eklemeyi mi unttun :silent: Fotoğraflara bakarken keşke bende olsaydım dedim

two-wheeler ; teşekkür ederim.
babaçi ; sende YBR'yi çok iyi tanıyorsun ;)
H311BOY26 ; Sıkılmadığına, sevindim teşekkür ederim

umutkaan ; kullanabileceğin en rahat ve güzel güzergah ; izmir üzerinden aydın - muğla - marmaris - fethiye. 700 küsür km'lik yolun sadece 150 km.lik kısmı tek gidiş geliş. Geri kalanı iki gidiş iki geliş. Geniş geniş kullanabilrsiniz yolu :cat: Şimdiden hayırlı yolculuklar.

komando,, ; kesinlikle haklısın. Teşekkür ederim :)
asphaltkowboy; Senin fotoğraflarıda görürüz inş. Korkmadan çıkabileceğin bir güzergah ;) :cat:

keser ; kırklareli'ye selamlar. ALLAH senden de razı olsun ;) Oralarda da bulursun benim gibisini. Herhangi ayrı bir özelliğim yok :cat:

ferotr; Teşekkür ederim. İyi kondisyonla günde 800-900 km.lere çıkılabilir YBR ile.

volkan; teşekkür ederim . :cat:
kalyoncumotor; teşekkür ederim.
banarlı; İstesemde şişiremezdim rampalarda 70 - 80 arası çıktım genelde, onun haricinde yer yer 110'a bile çıktığım oldu. Makine hiç sıkıntı çıkarmadı bana. Ama yol'a gideceklere dikkat zincir'de ki yağ sıcaktan çok çabuk kuruyor dikkat edin :cat: Teşekkürler :cat:

Gültekin; teşekkür ederim.
Prometheus; Teşekkür ederim. Fotoları o başlıkta paylaşıcam sağol :cat:

aargh; Ufku'nun genişlemesine sevindim. Ama yine de yüksek dikkat ve en önemlisi motosikletin hazır olmasından çok sizin de psikolojik olarak hazır olmanız. :cat:
emrahkrm ; teşekkür ederim :cat:

gittardando ; özellikle duyuru yapmak istemedim çünkü nereye gideceğim pekte belli değildi. Aklım nereye eserse oraya gitmek için çıkmıştım aslında yol'a. Yine de çok teşekkür ederim bir daha ki sefere mutlaka haber ederim birlikte soğuk bişeyler içeriz :cat:

headhunter251 ; Teşekkür ederim. Redbull'un etkisini araba kullanırken hiç hissetmedim ama motosiklet'te işe yaradı. :cat: YBR'ye iyi bakarsan o seni hiç üzmez emin ol.

CTRL1975 ; sana nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum ama 70'in altına hiç düşmedim kaldı ki uzun yolda ilerlemek trafiği iyi okumaktan geçer. Uzun yıllardır işim gereği şehirlerarası uzunyol'da araba kullandığım için olsa gerek bu rahat yolculuk. Kaldı ki bu YBR o yükle 70'in altını hiç görmediğine göre motosikletinde bir sorun yada fabrikasyonunda bir sıkıntı var derim. Ayrıca vitesli motosiklet kullanmanın avantajı da ortada kullananlar bilir. Şunu çok açıkça söyleyebilrim rahat bir yolculuk geçirdim.
Yorum için teşekkür ederim. :cat:

gezgin_33; Teşekkür ederim. :cat: Bu yükle YBR'de artçı almak pek akıllıca bir iş olmaz. Hem yan çantalar hem artçı olursa , arkada 2 kişi oturuyormuş gibi olur ki motosiklet'in hakimiyeti ortadan kalkar. Ayrıca gereksiz zorlamalara sebep olur. Ben tavsiye etmem açıkçası.

murti06 ; Yok hocam foto'yu ekledim ama linkinde sorun var akşam düzeltirim ;) Bu arada nasılsın görüşemedik hiç site'ye bişeyler olmuş yine.
Keşke olsaydın valla süper olurdu ama yalnız gitmek gerekiyormuş bence.

hocam valla çok güzel bir gezi olmuş bende önümüzdeki hafata kütahyadan askerlik için izmir narlıdere ye sınava motorla gitmekte kararsızdım ama artık gözüm kapalı giderim :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
murti06 ; Yok hocam foto'yu ekledim ama linkinde sorun var akşam düzeltirim ;) Bu arada nasılsın görüşemedik hiç site'ye bişeyler olmuş yine.
Keşke olsaydın valla süper olurdu ama yalnız gitmek gerekiyormuş bence.

yalnız yapılan yolculuğunda ayrı bir tadı var bencede hak veriyorum o konuda sana hatta insan hayatında mutlaka 1 defada olsa tek yolculuk yapmalı diye düşünüyorum. Bir gün bir yerde kesişir inşallah yollarımız :wiinkk: Akşam görürüm artık beyaz yapraklı bitkiyi

Bu arkadaşımız büyüyünce kesin Endurocu olur.:cat: Arkadaşım tebrikler, çok güzel eğlenceli bir gezi olmuş.Kazasız sürüşler.

yok bırader hıcde sıkıcı olmamıs keyıfle takıp ettım yazını ve fotolarını....

harbı helal olsun ybr 125 ıle onca yol ve tek problem yok motorda motorunda kalıtesı ortaya cıkıyo boyle gezılerde

Tebrik ederim, resimler büyüledi, memlektimizin güzelliklerini bize sergilediğin için tşkler.

Bence çok güzel bir gezi olmuş. Tekerine emeğine sağlık. Gezilerinin devamını dilerim.

Böyle bi gezi de ben düşünüyorum yolcu almadan 3 4 motor çok iyi olur ya abi harika bi gezi yapmıssın fotolarda manyak olmus

abii harika fotoğraflar var yaaw..çok güzel bi gezi olmuş.valla bende yaşamış gibi oldum :)

Resımler harıka
cok guzel bır tatıl planlamıssın
ıyı eglenceler...:cat:

Ellerine saglık cok guzel bı gezı olmus .. Senın elındekı foto makınesıne ALLAH yardım etsın :p

resimler için öncelikle teşekkür ederim paylaşım için ayrıca teşekkür ederim

süper gezi olmuş paylaşım için teşekkürler muğlada olsa idim sana katılırdım

Paylaşım için teşekkürler.Gerçekten güzel bir gezi olmuş.Bir iki hafta içinde kısmetse aşağı yukarı aynı güzergahı kullanarak ben de bir Ege-Akdeniz seyahati yapacağım.Benim için aydınlatıcı da oldu.

bebeoglu ; yollar iyi durumda gidilebilcek durumda. Teşekkür ederim
murti06 ; Bencede kesinlikle ben uzun yol'lu ilk gezimi tek başıma yaptım. Aslında fotoğraf açılıyor yinede eve gidince bakarım .

CBF150 ; Gayet büyük bir adamım zaten ben ama enduroculuk bana göre değil. Çamur ve kum uygun değil bana, toprak asfalt olsun yeter. Teşekkür ederim.
muko ; Teşekkür ederim muko. Motorun kalitesi belli geriye ona iyi bakmak kalıyor. o zaman da birbirinizi üzmemiş oluyorsunuz ;)

MEGAN66 ; Rica ederim ...
THE_LANCET ; Teşekkür ederim.
cancancan ; 3 4 motor 12 saate inemezsiniz ortalama hızınız 80 -90'dan 70 -80 'e iner grup sürüşünde YBR sıkıntılı olur bence. Teşekkür ederim yorum için.
LaViNiA ; akyaka güzel yer bende çok sevdim orayı. yorum için teşekkür ederim.
fireblade1 ; Rica ederim.
batuhan35 ; İnan planladığım tekşey Kazdağları idi.
crazyboyone ; Teşekkür ederim. Makineleri üzmüyorum ;)
yelken_786 ; Rica ederim ne demek.
motoo ; Teşekkür ederim. :)
Yeniçeri ; Aydınlatıcı olduğuna çok sevindim. Herhangi bir soru için beni rahatsız edebilirsin. :cat:

benim yerime gezmissin ne diyim :D:D:D super bi gezi olmus bence....yaz bitti ben daha alamadim su motoru :( /// aklim hala bi resimde kaldi.bu denizin adresi tam olarak neresi abi hayatimda bundan daha temiz bi deniz gormedim heralde!!!
dsc0503mediumoz6.jpg

adameus ; Marmaris - Gökova - Akyaka'ya gidiyorsun. Sonrada Akkoy'u soruyorsun akyaka'ya yaklaşık 30 km mesafede yolu gayet bozuk ve mıcırlı motosikletle gitmek hiçte rahat olmayacaktır. ;)

Çok ama çok güzel bir gezi olmuş.Hayalimdeki şeyi yapıyorsun ve de süper yapıyorsun abi.Tebrik ve teşekkür ederim böylesine güzel bir paylaşım için.Kazasız sorunsuzca sona ermiş olması da çok güzel.İnşallah daha nice geziler paylaşma imkanın olur bizlerle.Saygılarımla.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar