two-wheeler ; teşekkür ederim.
babaçi ; sende YBR'yi çok iyi tanıyorsun
H311BOY26 ; Sıkılmadığına, sevindim teşekkür ederim
umutkaan ; kullanabileceğin en rahat ve güzel güzergah ; izmir üzerinden aydın - muğla - marmaris - fethiye. 700 küsür km'lik yolun sadece 150 km.lik kısmı tek gidiş geliş. Geri kalanı iki gidiş iki geliş. Geniş geniş kullanabilrsiniz yolu :cat: Şimdiden hayırlı yolculuklar.
komando,, ; kesinlikle haklısın. Teşekkür ederim
asphaltkowboy; Senin fotoğraflarıda görürüz inş. Korkmadan çıkabileceğin bir güzergah

:cat:
keser ; kırklareli'ye selamlar. ALLAH senden de razı olsun

Oralarda da bulursun benim gibisini. Herhangi ayrı bir özelliğim yok :cat:
ferotr; Teşekkür ederim. İyi kondisyonla günde 800-900 km.lere çıkılabilir YBR ile.
volkan; teşekkür ederim . :cat:
kalyoncumotor; teşekkür ederim.
banarlı; İstesemde şişiremezdim rampalarda 70 - 80 arası çıktım genelde, onun haricinde yer yer 110'a bile çıktığım oldu. Makine hiç sıkıntı çıkarmadı bana. Ama yol'a gideceklere dikkat zincir'de ki yağ sıcaktan çok çabuk kuruyor dikkat edin :cat: Teşekkürler :cat:
Gültekin; teşekkür ederim.
Prometheus; Teşekkür ederim. Fotoları o başlıkta paylaşıcam sağol :cat:
aargh; Ufku'nun genişlemesine sevindim. Ama yine de yüksek dikkat ve en önemlisi motosikletin hazır olmasından çok sizin de psikolojik olarak hazır olmanız. :cat:
emrahkrm ; teşekkür ederim :cat:
gittardando ; özellikle duyuru yapmak istemedim çünkü nereye gideceğim pekte belli değildi. Aklım nereye eserse oraya gitmek için çıkmıştım aslında yol'a. Yine de çok teşekkür ederim bir daha ki sefere mutlaka haber ederim birlikte soğuk bişeyler içeriz :cat:
headhunter251 ; Teşekkür ederim. Redbull'un etkisini araba kullanırken hiç hissetmedim ama motosiklet'te işe yaradı. :cat: YBR'ye iyi bakarsan o seni hiç üzmez emin ol.
CTRL1975 ; sana nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum ama 70'in altına hiç düşmedim kaldı ki uzun yolda ilerlemek trafiği iyi okumaktan geçer. Uzun yıllardır işim gereği şehirlerarası uzunyol'da araba kullandığım için olsa gerek bu rahat yolculuk. Kaldı ki bu YBR o yükle 70'in altını hiç görmediğine göre motosikletinde bir sorun yada fabrikasyonunda bir sıkıntı var derim. Ayrıca vitesli motosiklet kullanmanın avantajı da ortada kullananlar bilir. Şunu çok açıkça söyleyebilrim rahat bir yolculuk geçirdim.
Yorum için teşekkür ederim. :cat:
gezgin_33; Teşekkür ederim. :cat: Bu yükle YBR'de artçı almak pek akıllıca bir iş olmaz. Hem yan çantalar hem artçı olursa , arkada 2 kişi oturuyormuş gibi olur ki motosiklet'in hakimiyeti ortadan kalkar. Ayrıca gereksiz zorlamalara sebep olur. Ben tavsiye etmem açıkçası.
murti06 ; Yok hocam foto'yu ekledim ama linkinde sorun var akşam düzeltirim

Bu arada nasılsın görüşemedik hiç site'ye bişeyler olmuş yine.
Keşke olsaydın valla süper olurdu ama yalnız gitmek gerekiyormuş bence.