Abi zenon için voltajıydı, akımıydı, çalışma ısısıydı, yok bikaç saniye sonra tam verimli çalışmasıydı, dönüştürücüler, anahtarlar... uğraşmak istemiyorsan
8000k uzun kısa xenon en mantıklı çözüm geceleri gündüz gibi yapar viper17 arkadaşım detaylı bi şekilde far anahtarına kadar çözümlemiş sana durumu istediğin zaman aç kapa ama far ayarını normalinden biraz daha aşağı indir ışık yoğun oldugundan karşıdan gelen resmen kör oluyor
nereden bulabilirim ve kaç watt bu ampül acaba?Osram night breaker ampül deneyin birde.
6 aydır kullanıyorum sıkıntı yok. f/p ürünü.Bunlar motorun beynini bozar diyorlar doğrumu?
ve verdiğiniz markalar iyimi? bende almayı düşünüyorumda bu sebeple sordum.
Osram nightbreaker beyaz ampül değil, biraz beyaza kaçıyor ancak kesinlikle çok güzel bir aydınlatması var. Şahsen motosiklette zenona sıcak bakmıyorum olmadık yerde akümün bitmesini istemiyorum. Osram nightbreaker tüm yapı marketlerde var nerdeyse çok bilinene bir marka ve model zaten. Tekzenin internet sitesinde de var.
xenonda kelvin birimi rengi ifade ider ışığın gücü ise watt ile alakalıdır orjinal araçlarda 4300k xenon eskiden yokluk zamanında idi şuanda tüm xenon farlı araçların çoğu 6000k ve üstüdür. Ayrıca xenon halojen ampullere göre daha uzun ömürlü ve daha az enerji sarfeder halojen 35watt çekerken xenon 25 watt çeker sadece volt birimi yüksektir bunuda balast devresi üretir.Osram nightbreaker beyaz ampül değil, biraz beyaza kaçıyor ancak kesinlikle çok güzel bir aydınlatması var. Şahsen motosiklette zenona sıcak bakmıyorum olmadık yerde akümün bitmesini istemiyorum. Osram nightbreaker tüm yapı marketlerde var nerdeyse çok bilinene bir marka ve model zaten. Tekzenin internet sitesinde de var.